010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Hygien

Här hittar du allt du behöver för att skapa en ren arbetsplats. Håll ditt företag, verkstad, kontor och toaletter fina och rena med våra produkter för industriell rengörning och hygien.

Säkerställ en god hygien med rengöringsprodukter från RAJA. Ett rent utrymme förbättrar arbetsmiljön på lager eller kontor, vilket håller anställda friska och nöjda. Hygien är inget man kan tumma på - fyll på med hygienprodukter idag och håll rent och snyggt i era lokaler.

Fyll på med det essentiella

Från torkpapper, toalettpapper och tvål till sopsäckar och sopsäcksstativ - RAJA har allt som behövs för det dagliga behovet av städning. Det är viktigt att hålla alla toaletter och personalrum fräscha och i bra skick. Som komplement till förbrukningsprodukter som papper och tvål erbjuder vi även smidiga dispensrar som smidigt hängs upp på väggen och fylls på vid behov. Väggdispensrar är en smart lösning som skapar förutsättningar för ordning och reda och gör det enkelt att torka, tvätta upp och hålla rent.

Med hjälp av sopsäckar och stativ sorteras avfallet direkt på plats. Möjliggör för personal och kunder att kunna avfallssortera själva genom att inrätta sopstationer. Vi erbjuder avfallspåsar i olika kvaliteter och färger, med eller utan knytband. Från ekonomiska alternativ till slittåliga, extra starka säckar som är särskilt lämpliga för tungt eller vasst avfall. Utöver soppåsar och tillhörande stativ erbjuder vi även en låda för kontorsåtervinning av kopieringspapper, och en säck specifikt för returplast. Det ska vara lätt att återvinna!

Minska smittspridning med hygienprodukter

I gemensamma utrymmen är det viktigt med handsprit och desinfektionsmedel för att desinfektera händer och utrymmen med jämna mellanrum för att minska risken till smittspridning. En utmärkt lösning för lokaler är vår automatiska handspritsdispenser med golvstativ och droppbricka. Placera vid ingång till butik eller kontor, så gör du det enkelt för besökare och anställda att desinfektera sina händer.

I vår kategori för smittskydd hittar du engångshandskar, munskydd och hostskydd/butiksskydd. I tider av infektioner och virus är ett butiksskydd i plexiglas en bra investering för verksamheter med närkontakt mellan personal och kunder. Ett hostskydd är lätt att installera i exempelvis reception eller kassa för att på så vis undvika oönskad smittspridning vid hosta och nysningar.

Hos RAJA hittar ni ett brett sortiment av plasthandskar. Upptäck våra puderfria engångshandskar som trots det slitstarka materialet är mycket lätta att dra på. Vi tillhandahåller handskar i olika material och storlekar för perfekt passform. RAJAs utbud av engångshandskar innefattar handskar i vinyl som lämpar sig för städning. Vinylhandskarna är mjuka och smidiga att använda. Ett annat jämförbart alternativ är TEP. Vid livsmedelshantering är engångshandskar i nitril att föredra. Nitril är ett syntetiskt gummi som skyddar mycket bra mot bakterier. Latexhandskar brukar vara ett populärt val för att de är så smidiga och har en så bra passform. Vissa personer reagerar dock negativt på latex och kan utveckla allergier.

Fler produkter för kontor och lager

Om ni behöver fylla på med kontorsmaterial har RAJA allt som behövs till era skrivbord, från pennor och papper till kuvert och pärmar. Behöver ni organisera på lagret kan ni kolla in RAJAs utbud inom lagerutrusning. Förutom utrustning som pallyftare och hyllvagnar finns här förvaringslösningar som plastbackar, plocklådor och hyllsystem.

41 produkter