010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Toalettpapper

Hög kvalitet!

Vid val av toalettpapper är det bra att ha några saker i åtanke. Först och främst gäller det att uppskatta antal toalettbesök per dag för att på så sätt komma fram till ungefär hur mycket toalettpapper som förbrukas. Pappersmängden på rullen varierar, vissa pappersrullar innehåller mindre papper men en tjockare kvalitet. Andra rullar har extra mycket papper. En annan sak som kan vara värt att undersöka är vilka förvaringsmöjligheter som finns på företaget. Priset sjunker ju större kvantiteter som inhandlas vid ett tillfälle. Hos oss på RAJA kan ni erhålla rabatter vid beställning av stora volymer.

En ytterligare aspekt att tänka på är miljön. Toalettpapper kan vara mer eller mindre miljövänligt. Vi på RAJA tillhandahåller toalettpapper som är eko-certifierat och återvinningsbart. Toalettpapper som är tillverkat av återvunna fibrer sparar inte bara skog utan kräver dessutom mindre energi än vad som går åt vid nyproduktion av papper. Hos RAJA är det enkelt att ta reda på hur miljövänlig en specifik produkt är. Samtliga artiklar innehåller information om miljömärkningar både i form av symboler och i artikelinformationens löptext.

"Jumbo"-papper räcker längre

I vårt sortiment kan ni välja mellan standard toalettpapper i normal storlek och toalettpapper i jumbo-storlek, som också håller högre kvalitet. Vårt enklare toalettpapper är ett universalpapper som fungerar utmärkt för dagligt bruk. Det används med fördel på toaletter där besökarna inte är så många. Toalettpapper Tork® Universal är naturfärgat och innehåller 38 meter papper per rulle. I varje förpackning finns det 8 toalettpappersrullar. Toalettpapper Tork® Mini Jumbo är ett vackert vitt papper med grå lövdekor som är tillverkat i en skön och mjuk kvalitet. Mini Jumbo lämpar sig utmärkt på ställen där det är dagliga antalet toalettbesök är högre eftersom varje rulle innehåller 170 meter. Leverans av denna sort sker i förpackningar om 12 stycken.

För att toaletterna ska kunna hållas snygga och fria från skräp rekommenderar vi att de utrustas med en dispenser i kraftig plast. RAJA tillhandahåller tvådelade dispensrar där en av delarna är delvis transparent. På så vis ser ni klart och tydligt hur mycket papper som återstår på rullen. Observera dock att det krävs olika typ av dispensrar för nyttjande av Tork® Universal och Tork® Mini Jumbo.

Mer produkter inom hygien

Vi rekommenderar att ni även utforskar vårt sortiment av kvalitativa hygienartiklar. RAJA erbjuder det mesta som behövs för att hålla snyggt och rent på företagets toaletter, kontor, lager och allmänna utrymmen. Passa även på att beställa torkpapper samt pappershanddukar och handtvål tillsammans med er beställning av toalettpapper.

Tänk på att RAJA erbjuder fraktfritt på ordrar som överstiger 2000 kronor exklusive moms! RAJA har mycket flexibla leveransmöjligheter. Vid behov kan vi leverera till flera olika adresser. Leverans sker inom 24 timmar i de flesta större orter under måndag–fredag. För frågor är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst. Vi är redo att ta emot alla typer av frågor på telefon 010-33 08 200. RAJAs kundtjänst har mycket generösa öppettider och vi finns tillgängliga måndag–fredag mellan 08:00 och 17:00.

4 resultat
Sortera efter: Relevant