010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Handtvål och pappershanddukar

Hygienartiklar för en renare arbetsplats!

RAJA har ett gediget sortiment inom handtvål, papper för handtorkning och dispensrar för pappershanddukar. På arbetsplatser där man tvättar händerna ofta som exempelvis restaurangkök, verkstad och sjukvård bör det finnas god tillgång på rullar med torkpapper. Att utrusta toaletterna med pappershanddukar och handtvål är ett måste.

Papper på rulle eller enskilt vikta

Vi erbjuder handtorkpapper på rulle eller pappershanddukar enskilt ihopvika i en bunt, så kallade interfold. Båda varianter har bra uppsugningsförmåga och hållbarhet. Genom att satsa på pappershanddukar med god absorberingsförmåga kan förbrukningen hållas nere vilket givetvis är mycket positivt både för miljö och ekonomi.

Att köpa torkpapper på rulle är en mer ekonomisk lösning. Interfold-servetter säkerställer dock att en servett tas i taget vilket kan bli mer ekonomiskt ändå i vissa fall eftersom det minskar förbrukningen. Det kan också ses som snäppet mer hygieniskt.

En väggfast dispenser gör det enkelt

Vi rekommenderar en väggfast dispenser – en praktisk och en ekonomiskt fördelaktig lösning. En väggfast dispenser är enkel att fylla på och kan köpas styckevis. En väggfast dispenser är samtidigt en hygienisk lösning eftersom det enbart är den pappershandduk som är längst ut som vidrörs. När pappershanddukarna läggs i dispensern sker frammatning av pappershanddukarna enkelt och smidigt.

Flytande handtvål med tillhörande dispenser

RAJA tillhandahåller också den Svanenmärkta handtvålen S1-Tork®. Denna handtvål är dermatologiskt testad och miljövänlig. Välj mellan en mild handtvål och en industritvål. Ta med fördel en mild tvål för toaletter på exempelvis hotell, kontor och i andra offentliga lokaler. I verksamheter med hård nedsmutsning rekommenderas en industritvål med fettlösande egenskaper.

Till flytande handtvål Tork® har vi en robust dispenser som klarar av hård och regelbunden användning. Tork® dispenser för tvål har en mycket hög kapacitet. 1 liter handtvål räcker till cirka 1000 handtvättar vilket gör den lämplig för verksamheter med hög nyttjandegrad. Det smarta droppsystemet bidrar även till att spill minimeras. För toaletter och kök med mindre krav på användande erbjuder vi även fräscht doftande handtvål som kan placeras på tvättställ eller bänk utan krav på väggfast dispenser.

Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om ni vill ha mer information om olika torkpapper, handtvål och dispensrar. Vi svarar gärna på era frågor och kommer med förslag speciellt anpassade efter era behov. Enklast når ni oss på telefon 010-33 08 200 – våra öppettider är måndag – fredag mellan 08.00 och 17:00.

7 resultat
Sortera efter: Relevant