010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Skyddsnät och flaskskydd

Skyddande och flexibla lösningar för dina leveranser!

RAJA har höjt ribban när det kommer till att producera kvalitativa emballageprodukter. Som ledande emballagespecialister i Europa har vårt huvudmål alltid varit att framställa prisvärda, smidiga och smarta produkter som skyddar olika sorters varor under transport eller lagring. Vi strävar även ständigt efter att utöka vårt utbud av miljövänliga produkter på hemsidan. Än så länge består nästan hälften av sortimentet av klimatsmarta produkter med minimal påverkan på miljön. Hos RAJA kan ni hitta allt ni behöver för en säker transport – oavsett vilka varor er verksamhet handskas med. Här hittar ni flaskskydd och skyddsnät som är en del av vårt utbud av skyddande förpackningsmaterial. Dessa lämpar sig utmärkt för de företag som fraktar produkter av exempelvis glas eller keramik.

RAJAs skyddsnät är tillverkat av polyeten och levereras i en smidig dispenserförpackning där nätet kan dras ut till den längd ni önskar. Dispenserförpackningen är mycket användarvänlig och kan hjälpa er att få till en så tidseffektiv paketeringsprocess som möjligt. Skyddsnätet erbjuds i flera olika färger med varierande storlekar. Diametern på de olika modellerna sträcker sig mellan 10 och 220 millimeter vilket skapar goda förutsättningar att hitta en modell som passar era specifika behov. En annan fördel är att skyddsnätet inte döljer produkten utan istället bidrar till en snygg presentation. Nätet passar perfekt som skyddsprodukt för varor av flera olika slag, tack vare den flexibla utformningen.

Skydda flaskor vid transport

Om ni behöver skydda flaskor eller burkar kan vi varmt rekommendera våra flaskskydd. De är tillverkade av 100 % återvunnet material som självklart även går att återvinna på nytt efter användning. Våra praktiska flaskskydd är tillverkade av ett elastiskt material som kallas ElastoWell och de passar utmärkt som stötdämpning för ömtåliga, cylinderformade varor. Det elastiska materialet gör att skyddet formar sig perfekt efter olika produkter. RAJA erbjuder tre olika storlekar med en diameter mellan 50 och 90 millimeter samt en längd mellan 250 och 330 millimeter.

Har er verksamhet användning för andra emballageprodukter för flaskor? I RAJAs sortiment finns även lådor och presentförpackningar för flaskor. Här finner ni allt ni behöver för att få till en stilfull presentation och säker transport av era flaskor. Läs gärna RAJA-bloggen: Guide till emballage för öl- och vinflaskor

Behöver ni hjälp med ert köp? Inga problem – våra kunniga emballagespecialister hjälper mer än gärna till med att besvara frågor eller bistå med vägledning. Ni kan nå oss på telefonnummer 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00). Visste ni att ni även kan få storkundsförmåner om ni handlar i stora volymer på RAJA? Alla nya kunder får dessutom fri frakt på den första ordern som överstiger 1000 kronor och därefter 10 % rabatt på andra beställningen.

2 resultat
Sortera efter: Relevant