010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Förpackningsmaskiner och tillbehör

Raja har maskinerna som ökar effektiviteten och minskar kostnaderna genom att effektivisera förpackningen av dina produkter.

RAJA tillhandahåller mängder av förpackningsmaskiner som kan effektivisera paketeringsprocessen i olika verksamheter. Genom att öka produktiviteten på lagret med hjälp av toppmoderna maskiner och tillbehör sparar företaget inte bara tid och pengar, ni ger också bästa möjliga skydd till era produkter under transport.

Här har vi samlat hela vårt sortiment av förpackningsmaskiner för pappersfyllnad, luftkuddemaskiner, bandningsmaskiner, sträckfilmsmaskiner och mer. Behöver du vägledning? Läs gärna RAJA-bloggen: En guide till förpackningsmaskiner som ökar er produktivitiet

Förpackningsmaskiner för fyllnad och skydd

Papper är ett klassiskt och pålitligt material när det kommer till stötdämpning under transport och lagring. Vi erbjuder en mängd olika maskiner för pappersutfyllnad som passar utmärkt för verksamheter med stor åtgång av fyllnadsmaterial. Maskinerna hjälper er att spara lagerplats eftersom ni kan tillverka ert eget fyllnadsmaterial på plats - ni behöver bara fylla på med komprimerat kraftpapper som passar er modell. En annan fördel som många direkt associerar med fyllnadsmaterial av papper är miljöaspekten – papper bryts ner betydligt lättare än plast. Vi erbjuder pappersutfyllnad på rulle, i ark samt pappersfilm till luftutfyllnadssystem.

RAJA tillhandahåller även luftkuddemaskiner för bubbelplast av olika slag, vilket också har flera fördelar. Denna typ av fyllnadsmaterial består av cirka 99 % luft. Vi erbjuder dessutom biologiskt nedbrytbar plastfilm samt varianter som består av återvunnet material till viss del.

Bandningsmaskiner automatiserar bandning

Packband används för bandning av paket, lådor och pallar. Det går att banda paket manuellt, men vill ni effektivisera så erbjuder vi smidiga bandningsmaskiner som säkerställer en snabb, smidig och pålitlig förslutning. Vi erbjuder både större och mindre varianter för olika behov som på ett mekaniskt eller elektroniskt vis bandar verksamhetens försändelser.

Sträckfilmsmaskiner säkrar ert gods

Sträckfilmsmaskiner hjälper er att skydda mindre eller större gods inför lagring eller transport. Inplastning med hjälp av sträckfilm stabiliserar pallgods eller kartonger samtidigt som det ger ett säkert skydd mot smuts, fukt och damm. Det går att applicera sträckfilm för hand, men om verksamheten har större behov är det en god idé att investera i ett mer robust hjälpmedel. RAJA tillhandahåller sträckfilmsmaskiner med roterande bord, mekanisk broms och automatiskt höjdavläsning samt en variant med motordriven försträckning. Vår mest effektiva sträckfilmsmaskin är utrustad med digital kontrollpanel.

Om ni är intresserade av våra förpackningsmaskiner rekommenderar vi att ni läser på om våra storkundsförmåner – här erbjuds bland annat volymrabatter vid större beställningar samt service som är specialanpassad till just era behov.

67 produkter