010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Luftkuddemaskiner

Luftkuddar och bubbelplast som effektivt skyddar produkterna under transport och lagring.

På RAJA finner ni en mängd olika maskiner som hjälper till att öka produktiviteten i verksamheten och på så vis skapa en smidig och tidsbesparande paketeringsprocess. Våra olika luftkuddemaskiner låter er tillverka egna luftkuddar på löpande band som sedan kan användas som fyllnadsmaterial i era försändelser. Vi erbjuder maskiner för både små och stora behov.

Välj rätt maskin

Svårt att välja maskin? Kolla in guiden på RAJA-bloggen: Hitta rätt luftkuddemaskin för dina behov. Många av våra maskiner finns demonstrerade på RAJAs youtubekanal i spellistan Förpackningsmaskiner.

Bubbelfolie - ett flexibelt och lättviktigt material

Bubbelplast är ett pålitligt och populärt fyllnadsmaterial när det kommer till att skydda produkter från yttre påfrestningar. De stötdämpande egenskaperna lämpar sig väl för olika sorters produkter. På RAJA hittar ni mängder av bubbelfolie för manuellt bruk – här kan ni välja bland varianter på rulle eller i färdiga ark med varierande egenskaper och storlekar på bubblor. Vi tillhandahåller givetvis även miljövänligt bubbelfolie som är tillverkat av återvunnet material.

Om ni däremot har större åtgång av bubbelfolie i er verksamhet rekommenderar vi varmt att ni investerar i en bubbelfoliemaskin. Maskinen NewAir I.B. Flex låter er producera upp till 20 meter fyllnadsmaterial per minut. Maskinen är golvstående men ändå kompakt och oerhört enkel att använda.

Bordsmaskiner för luftkuddetillverkning

Ett alternativ till bubbelfolie är luftkuddar som också kan fylla ut tomrummet i olika förpackningar och ge produkterna en säker transport hela vägen fram till slutdestinationen. AirFirst, Fill-Air Rocket och RAJA AIR 1 eller 2 är alla exempel på maskiner för tillverkning av luftkuddar. Dessa modeller är till skillnad från NewAir I.B. Flex bordstående och kan alltså enkelt placeras på packbord inne på lagret. De olika maskinerna har varierande kapacitet; AirFirst genererar upp till 3,5 meter material i minuten medan Fill-Air Rocket producerar hela 9000 luftkuddar i timmen. Glöm inte bort att fylla på med film till luftkuddemaskin – vi har ett stort utbud av passande film till varje maskin i sortimentet.

Papper bättre för miljön

I dagens läge är det högst aktuellt att satsa på miljövänliga emballagelösningar, och därför erbjuder RAJA självklart miljövänliga alternativ inom kategorin luftkuddemaskiner. Luftfyllnadssystemen AIR kan till exempel användas med film av papper (observera att ett tillbehör behöver köpas till för att kunna använda maskinen med pappersfilm, mer information om detta finns på produktsidan).

Om ni bara är intresserade av fyllnadsmaterial av papper har vi en hel avdelning som fokuserar på förpackningsmaskiner för just pappersfyllnad. De olika förpackningsmaskinerna kan användas med nedbrytbart eller återvinningsbart pappersmaterial som har minsta möjliga påverkan på miljön. Kolla gärna in hela vårt miljövänliga utbud och hitta andra emballagelösningar som hjälper er att miljöoptimera verksamheten på bästa sätt.

4 resultat
Sortera efter: Relevant