010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Film till luftkuddemaskiner

Film av hög kvalitet, till maskiner för luftkuddar eller bubbelfolie

RAJA erbjuder ett stort urval av luftkuddemaskiner som tillverkar luftkuddar eller bubbelfolie på löpande band. I den här kategorin finner ni passande film till luftkuddemaskinerna.

Behöver du vägledning? Kolla in RAJA-bloggen: Hitta rätt luftkuddemaskin för dina behov

Ett flexibelt och rivbeständigt material

Bubbelplast är ett pålitligt och skyddande fyllnadsmaterial som lämpar sig lika bra för transport som lagring. Genom att fylla upp tomrummet i kartongen eller lådan med bubbelplast skapas en stötdämpande och stabiliserande barriär runt produkterna, och på så vis kan försändelsen ta sig hela vägen fram till mottagaren i felfritt skick. Bedriver ni en verksamhet med stor åtgång av skyddande och rivbeständigt fyllnadsmaterial? Då antar vi att ni är välbekanta med bubbelfolie av olika slag. När åtgången är stor krävs det också stor lagerplats för materialet innan det ska användas, och det är i dessa fall som verksamheten kan ha stor nytta av en egen luftkuddemaskin.

Maskiner med olika kapacitet, för olika behov

Luftkuddemaskinen AirFirst® kan producera nästan 4 meter fyllnadsmaterial i minuten, och maskinen Fill-Air Rocket skapar 9000 luftkuddar i timmen. De filmtyper som erbjuds till maskinerna är tillverkade av högkvalitativ LD-polyeten och fungerar såväl skyddande som stötdämpande. NewAir I.B. Flex kan i sin tur producera upp till 20 meter material i minuten. Till skillnad från övriga modeller producerar denna maskin bubbelfolie istället för luftkuddar.

Tips! Önskas demonstration? Kolla in RAJAs youtube-spellista Förpackningsmaskiner.

Med miljön i fokus

RAJA arbetar ständigt med att minska CO²-utsläppen – i nuläget består nästan hälften av sortimentet av miljövänliga produkter! I detta utbud finner ni såklart även fyllnadsmaterial för luftkuddemaskiner som är ännu bättre för miljön. Väljer ni luftfyllnadssystemen RAJA Air 1- eller 2 kan ni t ex använda återvunnen plastfilm, biologiskt nedbrytbar plastfilm eller film av papper. OBS: för att kunna använda pappersfilm med luftkuddemaskinen behöver ni även köpa till ett tillbehör, se mer information om detta på produktsidan.

Ett alternativ till luftkuddemaskiner är förpackningsmaskiner för pappersfyllnad som endast producerar fyllnadsmaterial av miljövänligt kraftpapper.

Bubbelfolie och kraftpapper för manuellt bruk

Om ni inte har särskilt stor åtgång av bubbelfolie eller kraftpapper kan ni givetvis även hitta alternativ för manuellt bruk på RAJA. Vi erbjuder både bubbelplast och kraftpapper på rulle eller i ark med varierande storlekar, längder och egenskaper. Här finner ni även bubbelplast som är tillverkad av återvunnet material vilket passar utmärkt för företag med ett klimatsmart arbetssätt.

Storkund hos RAJA?

Om er verksamhet är i behov av stora mängder emballageprodukter på regelbunden basis är det en god idé att läsa på om RAJAs storkundsförmåner. Som storkund hos oss får ni ta del av bättre priser, kundanpassade leveranser, personlig vägledning och mycket mer. Kontakta oss gärna på 010-33 09 200 om ni vill veta mer – våra emballagespecialister svarar på frågor måndag–fredag mellan 08:00 och 17:00.

10 resultat
Sortera efter: Relevant