010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Kraftpapper

Miljövänligt och användarvänligt kraftpapper.

RAJA jobbar aktivt med att reducera CO²-utsläppen genom att köpa in närproducerade och återvinningsbara emballageprodukter samt produkter som kräver en mindre mängd material. Genom att välja kraftpapper som fyllnadsmaterial eller inslagningspapper får ni ett skyddande och miljövänligt emballage av era produkter vid transport och lagring. Alla miljöansvariga produkter i vårt sortiment är certifierade med en grön ekosymbol som garanterar att produkten sparar energi eller råvaror, minskar avfallet eller är återvinningsbara. Samtliga varianter av kraftpapper från RAJA är försedda med denna betydelsefulla symbol. Vi erbjuder kraftpapper i en mängd olika kvaliteter och utföranden vilket skapar stora möjligheter för olika verksamheter att hitta en variant som passar deras specifika behov.

Kraftpapper i tre kvaliteter och två färger

Vi erbjuder kraftpapper på rulle i ekonomisk kvalitet men också i standard- och industrikvalitet. De olika varianterna har en tjocklek på 40, 60 och 100 g/m² som lämpar sig för olika typer av ändamål. Vårt papper i ekonomisk kvalitet är det mest prisvärda valet med en tunnare kvalitet och passar bra som stötdämpande fyllnadsmaterial. RAJAs kraftpapper i standardkvalitet på 60 g/m² passar i sin tur bra för både stötdämpning och inpackning av lättare produkter. Vår starkaste variant på 100 g/m² kan användas som inslagning för riktigt tunga och kraftiga produkter men också som ett pålitligt, stötdämpande fyllnadsmaterial inuti en annan förpackning. Vi erbjuder även vitt kraftpapper på rulle i två olika kvaliteter.

Söker ni kraftpapper på färdiga ark? På RAJA finner ni färdigklippta ark av kraftpapper med en kvalitet på 70 g/m². Denna variant passar bra som inpacknings- eller fyllnadsmaterial till många olika typer av försändelser, och de färdiga arken gör att ni slipper klippa upp pappret själv. På så vis kan ni effektivisera paketeringsprocessen och spara en ansenlig mängd tid.

Fler lösningar inom pappersskydd

För de verksamheter som behöver en kompakt lösning rekommenderar vi vår Geami WrapPak® EX MINI – en praktisk dispenserförpackning med både stötdämpande kraftpapper med honeycombstruktur samt silkespapper för ömtåliga produkter som lätt får repor. Tack vare dispensern får ni en smidig avrullning, och det mindre formatet på pappret passar utmärkt för små butiker, lager eller nystartade företag. Makulatur är ett annat alternativ som är tillverkat av återvunnet tidningspapper med en kvalitet på 48,8 g/m². En tunn variant som denna passar perfekt för att skydda ömtåliga produkter vid flytt. Om ni istället söker ett fyllnadsmaterial med mer struktur rekommenderar vi enkelwell på rulle. RAJA erbjuder 100 % återvunnen wellpapp med en tjocklek på 2,5 millimeter som skyddar ypperligt mot fallskador och stötar.

Förpackningsmaskiner ger bättre effektivitet

Har ni större behov av kraftpapper i er verksamhet? På RAJA finns ett brett utbud av effektiva förpackningsmaskiner för pappersfyllnad. Med hjälp av en maskin kan ni spara lagerplats samtidigt som ni tillverkar ert eget fyllnadsmaterial på ett enkelt och snabbt sätt. Tveka inte att kontakta våra emballagespecialister på 010-33 08 200 om ni behöver råd och vägledning i ert köp. Kundtjänsten är öppen måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00.

11 resultat
Sortera efter: Relevant