010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Silkespapper

Miljövänligt och användarvänligt silkespapper.

RAJA erbjuder alla emballageprodukter som krävs för en trygg transport. Ett säkert emballage består av tre delar – en passande förpackning, en tät förslutningsprodukt och ett stötdämpande fyllnadsmaterial. Med stabiliserande fyllnadsmaterial från RAJA skapas en mjuk barriär mellan förpackningen och produkten som skyddar vid fallskador, stötar och slag under transporten. Vårt silkespapper är helt klor- och syrafritt och lämpar sig särskilt bra för försändelser med ömtåliga och repkänsliga produkter. På RAJA finns ett brett utbud av silkespapper i olika färger och utformningar som kan användas inom exempelvis e-handeln eller fysiska butiker.

Många kunder uppskattar att öppna ett paket där produkterna ligger inbäddade i lyxigt silkespapper. Silkespapper används därför ofta inom e-handeln för att förhöja upplevelsen för mottagaren. Pappret kan också användas för inslagning av ömtåliga produkter som till exempel smycken eller kosmetika i fysiska butiker. RAJA erbjuder vitt och brunt silkespapper med en tjocklek på 18–20 g/m², men också färgat silkespapper på 18–22 g/m² i ett tjugotal olika kulörer. Både våra neutrala och färgglada silkespapper levereras i färdiga pappersark som underlättar användningen och hjälper er att spara tid. Allt silkespapper i vårt sortiment har en bredd på 500 eller 650 millimeter och varierande längder upp till 1000 millimeter.

Förutom silkespapper i ark erbjuder vi även pappersstrimlor av 3-skiktspapper på 80 g/m². Med dragspelsvikta pappersstrimlor som fyllnadsmaterial ger ni era produkter ett pålitligt, stötdämpande skydd under transport. Våra pappersstrimlor är tillverkade av 80 % återvunnet material och erbjuds i 5 olika färger. Även våra andra varianter av silkespapper härstammar från förnybara resurser och är dessutom återvinningsbara. RAJA jobbar ständigt för att minska både vårt eget och våra kunders CO²-utsläpp och därför erbjuder vi minst ett klimatsmart alternativ för varje emballagebehov. Om ni vill ha tips på hur ni kan optimera er klimat- och miljöhänsyn i verksamheten är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst. Ni når våra emballagespecialister på telefonnummer 010-33 08 200 (måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00).

Från present och butik till e-handel

Glöm inte bort att spana in vår samlade avdelning med produkter för presentinslagning – vi erbjuder allt ni behöver för att ge era kunder en så trevlig köpupplevelse som möjligt. Vi har även en samlad avdelning med e-handelsemballage där ni kan hitta lådor och förslutningsprodukter att komplettera ert köp med.

Personalisera emballaget med packtejp med eget tryck

Här får ni även möjlighet att prova på vårt smidiga Rajaprint-verktyg helt kostnadsfritt och skapa personaliserad packtejp för er verksamhet. Som emballagespecialister behöver vi på RAJA alltid vara observanta på nya trender, och på senare tid har många företagare visat intresse för att personalisera sitt emballage och på så vis framhäva det egna varumärket. Att trycka sin egen logga på packtejp är en enkel och smart lösning för att få era försändelser att sticka ut från mängden och maximera köpupplevelsen för kunderna.

4 resultat
Sortera efter: Relevant