Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Kuvert och papptuber

Vi har stort utbud av kuvert, bubbelkuvert, papprör, skumvaderade kuvert och stora kuvert av hög kvalitet. Alla är lämpliga för försändelser.

Hos RAJA finns ett stort sortiment av kuvert och papptuber med varierande egenskaper som passar för olika typer av mindre försändelser. Kontorskuvert är en ekonomisk lösning för er som behöver skicka dokument. Plastkuvert är vattenavvisande och rivsäkra, perfekt för er som behöver en flexibel och lättviktig förpackning för att skicka lättare produkter. Både pappkuvert, papptuber och vadderade kuvert lämpar sig väl för er som behöver ett bättre stötskydd under transport. Förpackningsmaterial av papper eller kartong är dessutom ett bättre val för miljön.

Oavsett om ni skickar kläder, kosmetika eller någon annan typ av produkt kan ni räkna med att RAJAs kuvert skyddar era produkter under frakten. Ni har dessutom möjlighet att specialbeställa skräddarsydda kuvert med eget tryck.

Osäker över vilka kuvert som passar bäst för era unika behov? Kolla gärna in vårt blogginlägg Kuvertguiden - papper, plast, papp eller vadderat?

 Läs mer

43 produkter