010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Vadderade kuvert

Använd bubbel- eller skumvadderade kuvert för att skydda dina produkter under transport.

Att skicka ut varorna i vadderade kuvert minskar riskerna för diverse skador i transporterna och dessutom får er kunder glädjas åt snygga och stilrena försändelser. RAJA har ett brett utbud med allt från skumfoliekuvert och bubbelkuvert till miljövänliga Jiffy Green-kuvert. För verksamheter som till exempel e-handelsföretag där olika typer av mer eller mindre ömtåliga produkter skickas ut till kunderna är dessa vadderade kuvert både en hållbar och säker lösning. Med en smidig hantering av utskicken, tack vare smarta lösningar för förslutning, kan ni effektivisera processerna och få mer tid över till produktion och annat som kan öka lönsamheten.

RAJA har även andra kuvertprodukter i sortimentet, utforska gärna hela utbudet online eller läs vårt blogginlägg Kuvertguiden -  papper, plast, papp eller vadderat?

Tips: om ni uppnår en viss beställningsvolym så kan ni stärka ert varumärke genom att personalisera era kuvert eller övriga förpackningsprodukter med företagets logga och grafiska profil!

RAJA är ett emballageföretag med stor erfarenhet och hög kompetens. Vi levererar högkvalitativa produkter, material och tillbehör, som både sänker materialförbrukningen och förenklar arbetet i flera olika moment. Vi strävar alltid mot att möta våra kunders krav med specifikt anpassade lösningar. Våra emballagespecialister nås på telefonnummer 010-33 08 200, från måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00. Där får ni guidning i sortimentet och förslag på helhetslösningar som kan gynna er verksamhet.

Vi har bubbelkuvert i både papper och rivsäker polyeten som ger ett extra bra skydd för innehållet. Våra bubbelkuvert består av en invändig bubbelfolie med en glatt yta för att ni enkelt ska kunna lägga i produkterna. De har en självhäftande förslutning med täckremsa och är anmärkningsvärt lätta vilket kan spara er pengar i portoavgifter. Med en mängd olika storlekar till förfogande är chanserna stora att ni ska hitta de perfekta bubbelkuverten för att passa just era produkter.

Skumfoliekuverten skiljer sig något med sitt extra kraftiga papper som ger ännu högre stabilitet. Detta gör dem särskilt lämpliga vid försändelser av produkter som kräver ett mjukt skydd invändigt och som dessutom inte får vikas. Även dessa kuvert har en snabb förslutning tack vare självhäftande täckremsa. Vidare hittar ni våra miljövänliga kuvert, Jiffy Green, som är tillverkade av flera lager med återvunnet papper som ger ett optimalt skydd för innehållet. Jiffy Green har fördelen att de anpassar sig väl runt något tyngre och mer otympliga föremål – utan att tappa sin skyddande förmåga.

Med nöjda kunder kan er verksamhet växa sig starkare och ett sätt är att säkerställa att det som skickas ut kommer fram i bra skick. Med rätt emballage för rätt ändamål kan man spara både tid och material. Istället för att packa ner produkterna i lådor som fylls med plast och dylikt för att skydda och dessutom resulterar i onödigt stora och otympliga försändelser kan en hel del med fördel skickas i ett vadderat kuvert som både ger ett bättre skydd och sänker storleken på paketet. Med RAJAs lösningar får ert varumärke en mer professionell framtoning samtidigt som ni effektiviserar processerna på er arbetsplats.

8 resultat
Sortera efter: Relevant