010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Vattenavvisande kuvert av Tyvek®

Kuvert fran RAJA av hög kvalitet!

RAJA har ett brett sortiment med kontorskuvert av materialet Tyvek®. Materialets vattenavvisande egenskaper är en ypperlig lösning för att skydda försändelser från fukt och smuts. Det är dessutom slitstarkt och rivsäkert. Vi erbjuder dessa kuvert med eller utan bälg och i flera olika storlekar för att ni ska hitta rätt i sortimentet. Att det som skickas kommer fram i bra skick är viktigt för att generera nöjda kunder och förmedla ett professionellt intryck av ert varumärke. Tyvek® är tillverkat av 100 % polyeten och har en särskilt elegant silkesglatt yta som inger en exklusiv känsla i brevet.

Tips: om ni uppnår en viss beställningsvolym så kan ni stärka ert varumärke genom att personalisera era kuvert eller övriga förpackningsprodukter med företagets logga och grafiska profil!

Ett alternativ till våra kontorskuvert av vattenavvisande Tyvek® är Mailman papperskuvert, de är ett bättre val för miljön då de är tillverkade av 100% vitt, obestruket och Svanen-märkt papper.

Om ni behöver skicka viktiga dokument som inte får vikas rekommenderar vi pappryggpåsar som ger extra stabilitet genom en grund av papp. När det kommer till reklam kan ni ta en titt på våra transparanta postpåsar av plast som är idealiska som skydd vid försändelser som till exempel innehåller kosmetika, kataloger och broschyrer. För försändelser av andra typer av produkter erbjuder vi ett stort utbud av e-handelspåsar som är extra slitstarka och ger ett ypperligt skydd vid utskick av till exempel textilier. Detta är bara ett urval av våra kuvertprodukter, utforska gärna hela utbudet online eller läs vårt blogginlägg Kuvertguiden -  papper, plast, papp eller vadderat?

RAJA är en ledande leverantör av högkvalitativa emballageprodukter och vi täcker de flesta tänkbara behov när det kommer till utskick av både små och stora varor. Vi prioriterar moderna och smarta lösningar som förenklar och effektiviserar processerna och erbjuder allt från maskiner och verktyg till diverse tillbehör som kan behövas i samband med hantering av emballage. Beroende på vilka behov som råder och hur era processer ser ut i dagsläget kan våra emballagespecialister hjälpa er att ta nästa steg mot högre effektivitet och därmed även lönsamhet. Ni når våra experter på telefonnummer 010-33 08 200, vi har öppet från måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00.

5 resultat
Sortera efter: Relevant