010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Bubbelplast på rulle

Bubbelfolie ger perfekt stötdämpning för dina produkter under transport och förvaring.

Med bubbelfolie får ni ett pålitligt fyllnadsmaterial som skyddar produkterna i era kartonger från smuts, fukt, stötar och fallskador. RAJA har ett stort utbud av bubbelplast på rulle i olika bredder, längder och tjocklekar som kan tillgodose de flesta behov. Vi har även bubbelfolie med speciella egenskaper som till exempel papperslaminerad bubbelfolie, termisk bubbelfolie och miljövänliga varianter.

För att få till en optimal emballering inför transport behöver ni en lämplig förpackning, en pålitlig förslutningsprodukt och sist men inte minst ett skyddande fyllnadsmaterial att fylla ut tomrummet i förpackningen med. Bubbelfolie är både stötdämpande och rivbeständigt vilket ger både små och större försändelser ett gott skydd mot yttre påfrestningar. RAJA erbjuder bubbelfolie med antingen stora eller små bubblor där varje enskild bubbla fått en förstärkt barriär. Det innebär att bubblorna inte ger efter ens vid riktigt hårt tryck. Den mjuka bubbelfolien anpassar sig efter formen på flera olika produkter, och vi erbjuder rullar med flera olika mått för att ni ska kunna hitta den perfekta varianten för just era behov.

Handskas ni med tunga och ömtåliga produkter i er verksamhet? Då är det en god idé att satsa på RAJAs bubbelfolie med stora bubblor. Om ni istället brukar skicka lätta varor erbjuder vi bubbelfolie med små bubblor. Båda varianterna är tillverkade i återvunnen LD-polyeten som är ett mycket motståndskraftigt material. Vi erbjuder även en minirulle som lämpar sig för kontor med begränsat lagerutrymme men också för användning vid flyttning. Vår antistatiska bubbelfolie passar i sin tur utmärkt för de verksamheter som handskas med elektronikprodukter, medan vår termiska bubbelfolie hjälper till att hålla era temperaturkänsliga produkter säkra under hela transporten.

Om ni vill effektivisera er lagerhantering ytterligare erbjuder vi bubbelfolie på rulle med perforerade ark. Perforeringen gör att ni slipper klippa eller skära folien i önskad längd vilket kan hjälpa er att spara tid. Våra perforerade rullar erbjuds med både stora och små bubblor och en bredd mellan 400–1000 millimeter. Här hittar ni också bubbelfolieark i dispenserförpackning med en bredd på 320 millimeter som enkelt kan rivas av i den längd ni behöver. Den här varianten är framställd av 100 % återvunnet material och tillhör RAJAs klimatsmarta utbud. I nuläget består nästan halva sortimentet av miljövänliga emballageprodukter! Vår bubbelfolie med små bubblor består av 50% återvunnet material och vår bubbelfolie med stora bubblor består av 30% återvunnet material. Nytt i vårt sortiment är bubbelfolie av 100% återvunnet kraftpapper, som har vunnit Packnorth 2022 i kategorin e-handelsförpackningar.

Om ni har större behov av bubbelfolie i er verksamhet rekommenderar vi att ni kollar in våra olika luftkuddemaskiner. Våra olika maskiner kan hjälpa er att producera egen bubbelplast vilket hjälper er att spara både pengar och förvaringsplats. Andra alternativ till bubbelfolie som RAJA erbjuder är skumfolie som bland annat lämpar sig för transport av produkter med ömtåliga ytor. Läs gärna detta inlägg på RAJA-bloggen, för att lära dig mer om skillnaderna: Bubbelplast vs skumfolie

8 resultat
Sortera efter: Relevant