010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Bubbelpåsar

Bubbelpåsar

RAJA är ledande distributör i Europa när det kommer till förpackningar, fyllnadsmaterial och förslutningsprodukter. Vi erbjuder effektiva lösningar för alla verksamheter som är i behov av emballage för transport eller lagring. Bubbelplast är ett pålitligt alternativ för att skydda produkter från smuts, damm, fukt, stötar och fallskador under transport. RAJA erbjuder en mängd olika typer av bubbelplast på rulle, men här finner ni även praktiska bubbelplastpåsar som passar perfekt som inneremballage när ni paketerar produkter i trä- eller kartonglådor.

Självhäftande, antistatiska och miljövänliga alternativ

Vi erbjuder bubbelpåsar för alla typer av behov. Här finner ni självhäftande bubbelpåsar av 100 % polyeten som är utrustade med täckremsa för en självhäftande förslutning. Påsarna har tre skikt och en bubbeldiameter på 10 millimeter vilket ger ett idealiskt skydd för produkter av alla storlekar och former. Varje bubbelpåse har dessutom en slät folieyta över bubblorna för en enkel iläggning.

En mer ekonomisk variant är våra vanliga bubbelpåsar med två skikt polyeten som kan förslutas med hjälp av påssvets eller tejp. Tjockleken på dessa ligger på 80 my vilket ger ett extra stötsäkert skydd för ömtåliga produkter vid transport. Bedriver ni en verksamhet som regelbundet paketerar elektronikprodukter? Försändelser som innehåller datorkomponenter som exempelvis moderkort eller hårddiskar behöver inte bara skyddas från yttre påfrestningar utan även elektrostatiska urladdningar. Vi tillhandahåller högkvalitativa bubbelpåsar med antistatisk behandling som har garanterad effekt i 6 månader. Även dessa påsar har en slät yta över bubblorna för att möjliggöra en enkel iläggning av elektronikprodukter, samt en självhäftande täckremsa som ger en säker försegling. Välj mellan 9 olika storlekar och hitta en antistatisk bubbelpåse som passar just era behov.

RAJAs mångsidiga emballageprodukter är inte bara snälla mot plånboken utan även miljön. Vi arbetar med ett ständigt miljöfokus vilket innebär att vi erbjuder minst ett klimatsmart alternativ per kategori. Givetvis tillhandahåller vi även miljövänliga bubbelpåsar för de företag som vill öka sin miljömedvetenhet. Påsarna är tillverkade av 100% återvunnet material och har en självhäftande förslutning med en klaff på 5 centimeter. Genom att satsa på klimatsmarta emballagealternativ kan ni hamna i framkant i jämförelse med många av era konkurrenter – att göra vad man kan för att minska det egna CO²-utsläppet är eftertraktansvärt och kan på sikt bidra till ökad lönsamhet. Kolla gärna in hela RAJAs miljövänliga utbud av emballageprodukter.

Mer e-handelsemballage hos RAJA

Bubbelpåsar är smidiga och därför också vanliga att använda inom e-handeln. Om ni bedriver en e-handel finns det stor chans att hitta fler användbara produkter i vår samlade kategori av e-handelsemballage. Med praktiska förpackningar, fyllnadsmaterial och förslutningsprodukter kan ni optimera e-handeln och effektivisera er förpackningsprocess avsevärt så att ni får tid över till annat istället.

Behöver ni hjälp med att hitta de perfekta bubbelpåsarna för just era produkter? Ni är i så fall varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst på 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00). Våra emballagespecialister är alltid redo att besvara frågor eller bistå med vägledning i ert köp.

4 resultat
Sortera efter: Relevant