010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade
  • Tejpdispenser RAJA - Handdispenser av metall - Ergonomisk - 1
  • Tejpdispenser RAJA - Handdispenser av metall - Ergonomisk - 2
Tejpdispenser RAJA - Handdispenser av metall - Ergonomisk - 1
Tejpdispenser RAJA - Handdispenser av metall - Ergonomisk - 2

10% rabatt på ditt första köp + gratis frakt vid köp över 1000 kr , ange koden NEWCUST

Vi får betyg

  av våra kunder på Trustpilot*

Behöver du hjälp? Du når oss på 010 - 33 08 200, vardagar kl 08:00-17:00

*Baserat på 1463 omdömen, datan är insamlad 30:e januari 2023.

Tejpdispenser RAJA - Handdispenser av metall - Ergonomisk

(1 artikel )
24/48 h leverans*
Upp till 5% Rabatt
Från
150,00 krexkl. moms

per styck

Visa priser
  • Kraftig: Hållbar dispenser av metall som tål tuffare behandling. Inbyggd skärkniv sticker fram först när tejpningen avslutas.
  • Användarvänlig: Extra bra ergonomiskt handtag i plast.
  • Praktisk: Motstånd på avrullningen justeras med broms.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Kraftig och tålig!


Upptäck vår packtejpshållare av metall som är tålig och tung och gör din förpackningsprocess enkel. Dispensern passar de flesta packtejpsrullar och säljs separat till tejpen.

Stabil Metalltejphållare för Professionell Användning

RAJAs ergonomiska handdispenser av metall används för professionell och effektiv förslutning av exempelvis kartonger. Detta är en extra stabil tejphållare med metallkonstruktion som grund, försedd med ett ergonomiskt handtag av plast. Motståndet på avrullningen justeras smidigt med en broms.

Miljövänliga Tips och Alternativ

Använd dispensern tillsammans med packtejp av papper för att begränsa er klimatpåverkan. Denna tejp är också snygg och ger ert paket en miljövänlig och monotn känsla. Ni kan även beställa papperstejp eller plasttejp med eget tryck, exempelvis med er logga, för att stärka ert varumärke.

Snabb och Effektiv Användning

Med hjälp av en handdispenser för packtejp går det fortare att försluta förpackningar som lådor och omslag. Börja med att placera tejprullen i dispensern. Dra ut tejpens ände och du är redo att börja. Placera dispensern mot förpackningen som ska förslutas och dra sedan tejpen mot dig själv i en rak riktning. När du är nöjd, vinkla dispensern uppåt, så skär dispenserns tandade skärkant snabbt och smidigt av tejpen. Klart! Tänk på att denna dispenser väger mer än dispensrar i plast men är mycket tåligare och kommer vara till din hjälp längre. Vikten på dispensern är 750 gram.

Vår service och expertis

RAJA i Sverige är en del av RAJA Group som är Europas främsta emballageleverantör med över 3000 lagerförda produkter. Hos oss hittar du allt från packtejp till lagerutrustning. Har ni frågor är ni varmt välkomna att höra av er till vår kunniga och hjälpsamma kundtjänst. Vi finns tillgängliga alla vardagar klockan 08:00–17:00. Ni når oss via telefon (010-33 08 200), e-post (info@rajapack.se) eller via vår chatt på webbsidan.

Produktdatablad

Recensioner