010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Papperstejp och förseglingsremsor

Papperstejp är miljövänlig, återvinningsbar och lämplig för långvarig förslutning av förpackningar.

Som miljövänligt alternativ till PP-tejp och PVC-tejp av plast erbjuder RAJA två sorters packtejp av papper. Med papperstejp och förseglingsremsor/gummerad tejp är ni garanterade en trygg leverans.

Lär dig skillnaderna mellan RAJAs olika papperstejper: Produktguide - maskeringstejp, papperstejp och förseglingsremsor

Papperstejp kan återvinnas tillsammans med kartongen

RAJAs papperstejp finns i tre olika kvaliteter:

Samtliga varianter är tillverkade av oblekt kraftpapper och är silikonfria. Tejpen är miljövänlig och kan återvinnas utan att ni behöver avlägsna den från kartongen. Tejpen är mångsidig och har ett häftämne av naturgummi (den starkaste tejpen har dock häftämnet hotmelt) som fäster på de flesta ytor. Om ni vill köpa ett mindre paket för att testa, eller om ni inte har så stor åtgång av packtejp, rekommenderas minipaket med 6 rullar papperstejp (standard kvalitet).

För bästa möjliga applicering av tejpen rekommenderar vi att köpa till en handdispenser.

Förseglingsremsor aktiveras genom att fuktas

När ni ska frakta paket för långa transporter eller exporter är våra förseglingsremsor optimala. Remsorna tål både fukt och temperaturvariationer och säkrar er leverans ordentligt. Dessutom går det inte att avlägsna tejpen utan att det lämnar ett synligt märke, vilket är väldigt bra för försändelsens säkerhet.

Förseglingsremsorna finns i två varianter – standardkvalitet och starkare, armerade förseglingsremsor. För bästa möjliga resultat bör tejpen användas tillsammans med en dispenser för gummerad tejp. Dispensern fuktar tejpen vilket aktiverar limmet så att tejpen fäster riktigt bra på ytan. Precis som papperstejp är förseglingsremsorna miljövänliga och kan källsorteras tillsammans med kartongerna.

Mer emballage av papper

Papper är ett material som kan återvinnas väldigt många gånger och dessutom kan brytas ner naturligt i miljön, till skillnad från plast. Papperstejp är bara ett exempel på en emballageprodukt som tagits fram som miljövänligt alternativ. Bland RAJAs miljövänliga innovationer hittar du prisvinnande bubbelfolie av papper som ersätter vanlig bubbelplast. Vi har också packband av papper som ersätter PP-packband, och så klart handsträckfilm av papper.

Upptäck fler emballageprodukter av papper i RAJA-bloggens inlägg Monomaterial - årets stora trend. Utforska gärna hela RAJAs miljövänliga sortiment. Det ska vara enkelt att välja grönt!

9 resultat
Sortera efter: Relevant