010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Glasfibertejp

Glasfibertejp är en extra stark tejp som används för att försluta medeltunga och tunga lådor och förpackningar.

För en säker transport är förslutningsprodukten minst lika viktig som förpackningen varan skickas i. För att säkerställa en tillförlitlig förslutning av ert paket behöver ni rätt förslutningsprodukt för ändamålet. Hos oss på RAJA finner ni ett stort utbud av tejp för förslutning av olika typer av paket, och med hjälp av vår glasfibertejp kan ni känna er helt trygga gällande förslutning av medeltunga och tunga lådor. Självklart kan ni även använda glasfibertejpen för hopbuntning och bandning av tyngre produkter.

Glasfibertejp är en extra stark PP-tejp som är förstärkt med glasfiber, vilket gör den både tålig och hållbar och på så vis perfekt för både utomhusbruk och export. Välj mellan armerad (110 my) och korsarmerad (140 my) glasfibertejp. Tejpen är förstärkt med längsgående glasfibertrådar som ger tejpen en hög brottstyrka. För bästa effekt rekommenderar vi er att applicera tejpen med hjälp av en handdispenser för glasfibertejp, vars snabba avskärning gör att tejpen inte fransar sig.

Vi på RAJA är experter på emballage, och vi finns till för både små och stora kunder som vill skicka försändelser på ett smidigt och hållbart sätt. Med över 3000 lagerförda produkter kan vi garantera en snabb och smidig leverans inom 24 till 48 timmar. Vi är alltid redo att hjälpa till med anpassade emballage för just er, och vi erbjuder specialiserade och hållbara lösningar. Har ni några frågor eller andra funderingar kring våra produkter eller er leverans? Ni är i så fall varmt välkomna att höra av er till vår kundtjänst, där våra emballagespecialister gör sitt yttersta för att hjälpa till med svar, råd och vägledning. Ni kan nå oss på 010-33 08 200 (öppet mån–fre kl 08:00–17:00).

5 resultat
Sortera efter: Relevant