010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade
  • Paketerbjudande - papperstejp RAJA + handdispenser
Paketerbjudande - papperstejp RAJA + handdispenser - 1
SOLIDARITET
Partnerprodukt

Det här är en partnerprodukt. För varje såld partnerprodukt donerar RAJA 10 kr till åtgärdsprogrammet Kvinnor och miljö.

Läs mer om Kvinnor och miljö

Paketerbjudande - papperstejp RAJA + handdispenser

(2 artiklar)
24/48 h leverans*
Från
225,00 krexkl. moms

per paket om 6

Visa priser
  • Paket: Välj mellan 6 eller 36 rullar papperstejp. Lätt tejpdispenser med broms ingår i paketet.
  • Miljövänligt: Tejpen är tillverkat av miljövänlig, oblekt 57 g/m2 kraftpapper
    utan silikon och är återvinningsbar.
  • Stark: Häftämnet av naturgummi kan användas på de flesta
    ytor och kan användas till lådor upp till 25 kg.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Miljövänlig!


Paket med 6 eller 36 rullar brun papperstejp och en lätt handdispenser. Papperstejpen säljs även separat i minipack med 6 rullar eller standardpaket med 24 eller 36 rullar.

Papperstejp i standardkvalitet tillverkad av oblekt 57 g/m² kraftpapper utan silikon med naturgummi som häftämne. Rekommenderas för förslutning av paket upp till 20 kg.

RAJAs papperstejp är ett miljövänligt alternativ till traditionell packtejp som till exempel PP-tejp och PVC-tejp. Papperstejpen ger dina paket en snygg naturlig look och fäster väl på de flesta underlag. Likt alla RAJAs olika varianter av packtejp så används papperstejpen med fördel tillsammans med en handdispenser, för effektiv applicering.

Papperstejpen tillhör RAJAs miljövänliga utbud inom emballage.  Till skillnad från packtejp av plast så kan papperstejpen återvinnas tillsammans med kartongen. Ett likvärdigt alternativ till papperstejp är förseglingsremsor av papper, som behöver fuktas av en särskild dispenser för att fästämnet ska aktiveras. För mer guidning kring RAJAs olika tejper av papper, läs RAJA-bloggens produktguide om maskeringstejp, papperstejp och förseglingsremsor.

Total tjocklek: 110 my +/- 10 %.

Vi på RAJA brinner för att ta fram anpassat emballage, och vi erbjuder specialiserade och hållbara lösningar för just er verksamhet. Har ni några funderingar kring våra produkter eller er leverans? Ni är i så fall varmt välkomna att höra av er till vår kundtjänst, där våra emballagespecialister alltid är redo att hjälpa till. Ni kan nå oss på 010-33 08 200 (öppet mån–fre kl 07:30–17:00).

Recensioner