Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
SOLIDARITET
Partnerprodukt

Det här är en partnerprodukt. För varje såld partnerprodukt donerar RAJA 10 kr till åtgärdsprogrammet Kvinnor och miljö.

Läs mer om Kvinnor och miljö
Upp till 25% Rabatt
Partnerprodukt
Tillfälligt slut i lager

Papperstejp 70 g/m2 RAJA

(1 artikel )

Från
36,60 kr  exkl. moms

Pris per rulle

Visa priser
  • Miljövänlig: Tejpen är tillverkad av miljövänligt, oblekt 70 g/m² kraftpapper utan silikon och är återvinningsbar.
  • Stark: Häftämnet av naturgummi kan användas på de flesta ytor och kan användas på lådor upp till 30 kg.
  • Total tjocklek: 110 my +/- 10%.
  • Enklare hantering: För bästa förslutningsresultat rekommenderar vi applicering med handdispenser för packtejp.
  • Säljs i hela förpackningar, pris per rulle.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Ett miljövänligt alternativ!


Papperstejp i mellanstark kvalitet tillverkad av oblekt 70 g/m² kraftpapper utan silikon med naturgummi som häftämne. Rekommenderas för förslutning av paket upp till 30 kg. Se även: standard papperstejp 57 g/m² och stark papperstejp 125 g/m².

RAJAs papperstejp är ett miljövänligt alternativ till traditionell packtejp som till exempel PP-tejp och PVC-tejp. Papperstejpen ger dina paket en snygg naturlig look och fäster väl på de flesta underlag. Likt alla RAJAs olika varianter av packtejp så används papperstejpen med fördel tillsammans med en handdispenser, för effektiv applicering.

Papperstejpen tillhör RAJAs miljövänliga utbud inom emballage.  Till skillnad från packtejp av plast så kan papperstejpen återvinnas tillsammans med kartongen. Ett likvärdigt alternativ till papperstejp är förseglingsremsor av papper, som behöver fuktas av en särskild dispenser för att fästämnet ska aktiveras. För mer guidning kring RAJAs olika tejper av papper, läs RAJA-bloggens produktguide om maskeringstejp, papperstejp och förseglingsremsor.

Total tjocklek: 110 my +/- 10 %.

Vi på RAJA brinner för att ta fram anpassat emballage, och vi erbjuder specialiserade och hållbara lösningar för just er verksamhet. Har ni några funderingar kring våra produkter eller er leverans? Ni är i så fall varmt välkomna att höra av er till vår kundtjänst, där våra emballagespecialister alltid är redo att hjälpa till. Ni kan nå oss på 010-33 08 200 (öppet mån–fre kl 07:30–17:00).

recyclable


Biosource_se_SE