010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade
  • Maskintejp RAJA - 1
  • Maskintejp RAJA - 2
  • Maskintejp RAJA - 3
Maskintejp RAJA - 1
Maskintejp RAJA - 2
Maskintejp RAJA - 3

10% rabatt på ditt första köp + gratis frakt vid köp över 1000 kr , ange koden NEWCUST

Vi får betyg

  av våra kunder på Trustpilot*

Behöver du hjälp? Du når oss på 010 - 33 08 200, vardagar kl 08:00-17:00

*Baserat på 1463 omdömen, datan är insamlad 30:e januari 2023.

Maskintejp RAJA

(3 artiklar)
24/48 h leverans*
Upp till 20% Rabatt
Från
135,00 krexkl. moms

per rulle

Visa priser
  • Bra häftämne: Häftämne av hotmelt som fäster omgående på kontaktytan.
  • Effektiv: Underlättar vid snabb förpackning av lådor upp till 20 kg.
  • Pris per rulle.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Effektiv och prisvärd!


Rajatape maskintejp med hotmelt häftämne fäster snabbt vid kontakt.
Välj mellan brun eller transparent tejp utefter ditt behov.
Tjocklek: PP-film: 28 my ± 10 %.
Tjocklek: 46 my ± 10 %

Leveransinformation: Levereras i hela förpackningar med 6 rullar per förp.

RAJAs PP-maskintejp är en effektiv och prisvärd tejp med häftämne av hotmelt som fäster omedelbart vid kontakt. Tejpen underlättar vid snabb förpackning av lådor upp till 20 kg. Välj mellan transparent eller brun färg. Tjockleken i PP-filmen är ungefär 28 my, medan den totala tjockleken i tejpen är ca 46 my.

Med rätt tejp vid förpackningen minskar riskerna för att varor eller produkter skadas i transporter. RAJA strävar alltid mot att leva upp till de högra krav och förväntningar som ställs på våra emballageprodukter för att ni ska kunna känna er säkra på att det som skickas är ordentligt skyddat. Förutom den höga hållbarheten i RAJAs produkter – inte minst när det gäller maskintejpen – ser vi till att våra produkter är anpassade för sitt ändamål och kan hanteras på ett snabbt, smidigt och effektivt sätt för att optimera processerna i er verksamhet.

RAJA tillverkar med fokus på hållbarhet – både ur kvalitets- och miljösynpunkt. Förutom att vi i största möjliga mån tillverkar våra produkter i återvunna material ser vi till att packa våra produkter tätt och effektivt när vi skickar ut dem för leverans i transporterna. RAJAs maskintejp skickas i hela förpackningar med sex rullar i varje förpackning. Ju mer hållbara emballageprodukterna är, desto mindre material och tid krävs för att generera ett hållbart paket för utskick eller förvaring. Vår idé bygger just på att minimera materialförbrukningen med ändamålsanpassad packtejp, kartonger, lådor och mycket annat. På så sätt ger vi er förutsättningar att hålla både kostnader och negativ miljöpåverkan på en så låg nivå som möjligt!

Hos RAJA hittar ni högkvalitativa emballageprodukter, tejp och packband för e-handel och industri och vår maskintejp är ett ypperligt exempel på detta! Med fokus på varje detalj i tillverkningen säkerställer vi att ni på ett enkelt och smidigt sätt kan effektivisera er verksamhet med hållbara lösningar för paketering, förvaring och andra tidskrävande delar i arbetet. På så sätt kan vi effektivisera och öka lönsamheten i ert företag och våra emballagespecialister står redo att ta sig an utmaningen att erbjuda er en skräddarsydd lösning efter era behov och önskemål. Ni når oss på 010-33 08 200 och vi har öppet från måndag till fredag, 08:00 till 17:00. Välkomna att ta del av RAJAS expertis och breda kompetens när det kommer till tejp, packband och annat inom paketering och förvaring.

Produktdatablad