010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

PVC-tejp

PVC-tejp av hög kvalitet för lätta och medeltunga paket

PVC-tejp är en flexibel packtejp som är lättavrullad och passar bra för lätta och medeltunga lådor upp till 35 kg. För bästa förslutningsresultat, applicera tejpen med ett lätt och jämnt tryck med en handdispenser. Miljövänliga alternativ till PVC-packtejp inkluderar papperstejp och förseglingsremsor samt PP-tejpen Airtape™ som avger 30% mindre C02-utsläpp när den produceras. Vi på RAJA har alltid miljön i fokus - utforska gärna hela vårt sortiment av miljövänligt emballage.

Ett starkt häftämne av naturgummi gör att PVC-tejp fäster bra på de flesta underlag, samt inte lämnar limrester när det avlägsnas. Det går bra att tejpa både papper, trä och kartong, men också andra ytmaterial som till exempel glas, aluminium och plast. PVC-tejp har en relativt tyst avrullning vilket gör er arbetsmiljö mer trivsam. Välj mellan transparent, brun eller vit packtejp. Utöver det erbjuder vi även färgad PVC-tejp för färgkodning och PVC-varningstejp som är en fluorescerande orange tejp med svart varningstryck.

Med en PVC-tejp från RAJA kan ni känna er säkra på att tejpen är tillverkad med omsorg och att den lever upp till de krav som ställs på denna typ av emballageprodukt. Som etablerat emballageföretag erbjuder vi våra kunder helhetslösningar som kan effektivisera er verksamhet på flera plan. Ni som arbetar flitigt med förvaring, förpackning och diverse utskick gör helt rätt i att vända er till oss på RAJA.

Hos RAJA hittar ni en mängd olika varianter och utföranden av denna kvalitetstejp och om ni känner er osäkra på vilken som lämpar sig bäst för just era behov är ni välkomna att höra av er till våra emballagespecialister på nummer 010-33 08 200. De finns tillgängliga från måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00 och har rätt kompetens för att ta fram förslag på produkter som kan effektivisera er verksamhet betydligt.

9 resultat
Sortera efter: Relevant