010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Påsförslutare

Ekonomiskt och snabbt!

Är ni på jakt efter en smidig förslutningsprodukt som dessutom möjliggör färgkodning av plastpåsarna? RAJA erbjuder färgad påsförslutningstejp som är resistent mot temperaturvariationer och fukt. Med röd, vit, grön, gul eller blå färg på tejpen blir det enkelt att urskilja de olika plastpåsarna ur mängden och på så vis effektivisera lagerarbetet. Påsförslutningstejp lämpar sig för både små och större påsar utan förslutning, och vi rekommenderar att ni förenklar hantering genom att köpa till en tejpdispenser för påsförslutningstejp.

Vi erbjuder även robusta säckbindare som är tillverkade av plastbelagd ståltråd. Säckbindare tvinnas ihop med hjälp av drillapparat vilket ger en säker och snabb förslutning av kraftigare plast-, textil- eller papperssäckar. Perfekt för de verksamheter som försluter många säckar dagligen.

PP-garn är alltid bra att ha nära till hands för förslutning av diverse produkter. Vi erbjuder slitstarkt PP-garn med hög brytstyrka och resistens mot kemiska ämnen. Med två eller tre tvinnade strängar av polypropen får ni en motståndskraftig förslutningsprodukt som dessutom har flera andra användningsområden. Ett annat klassiskt tillbehör till kontoret är gummiband. På RAJA kan ni välja mellan vita och bruna uppsättningar av gummiband.

Effektivisera påsförslutning med en påssvets

Är ni på jakt efter en mer effektiv förslutningsmetod? Ta en titt i vår kategori med påssvetsar. Med hjälp av en påssvets kan ni enkelt effektivisera förslutningsprocessen i verksamheten och spara en ansenlig mängd tid. Påssvetsar gör att ni kan skräddarsy era förpackningar och anpassa påsarna efter produkterna – på så vis skapas ett optimalt skydd där produkten hålls på plats. Vi erbjuder mindre, manuella påssvetsar men också en större industriell påssvets med stativ, avrullare och stödbord.

På RAJA arbetar många kunniga emballagespecialister som brinner för att hjälpa till i processen mot en mer effektiv pakethantering i er verksamhet. Är ni i behov av vägledning? Ni är i så fall varmt välkomna att kontakta oss på 010-33 08 200 (öppet måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00).

7 resultat
Sortera efter: Relevant