010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Pallyftare och lyftvagn

Alla verksamheter och företag som regelbundet handskas med tungt och stort gods är i behov av pallyftare och lyftvagnar. RAJA har ett brett utbud av robust och kvalitativ utrustning som hjälper till att öka produktiviteten på lagret samtidigt som ni får hjälp med tunga lyft av pallar, paket eller varor. I den här kategorin har vi samlat alla pallyftare och lyftvagnar i vårt sortiment – vi erbjuder modeller med varierande kapacitet för att tillgodose både stora och små behov.

Tunga lyft enkelt och ergonomiskt

RAJA tillhandahåller två olika alternativ: en pallyftare med kapacitet för 2000 kg och en pallyftare 2500 kilo. Modellerna levererar god prestanda, ergonomisk utformning samt en generös gaffellängd på 1150 millimeter. Båda varianter är utrustade med ett hydrauliskt lyftsystem, styrvinkel på 190 grader och en säkerhetsventil som skyddar mot överbelastning. De är dessutom försedda med styr- och gaffelhjul av högkvalitativ polyuretan.

Ett annat hjälpmedel som kan användas för lyft av tunga laster är en lyftvagn. RAJA tillhandahåller två solida lyftvagnar där lyftningen enkelt kan anpassas efter vikten på godset. Lyftvagnarna har en viktkapacitet på antingen 150 eller 300 kilo och är precis som våra pallyftare utrustade med ett hydrauliskt lyftsystem. Med hjälp av en pedal kan ni genomföra den hydrauliska lyftningen och sedan enkelt sänka lastplanen igen med hjälp av ett handreglage.

Komplettera med pallar och sträckfilm

Ta gärna en titt i vårt utbud av pallar och palltillbehör också! Här finner ni praktiska produkter som till exempel pallvågar och pallmellanlägg, vilket kommer väl till pass i verksamheter som lagrar eller fraktar gods på pallar. RAJA erbjuder även olika typer av topparksfilm och sträckfilm som ger pallar ett säkert skydd mot yttre påfrestningar. Topparksfilm ger ett pålitligt skydd mot fukt och smuts under transport, och vi erbjuder perforerade modeller som är enkla att använda. Ni kan hitta topparksfilm för pallar med storlekarna 800 x 1000 millimeter eller 1000 x 1200 millimeter. RAJAs utbud av sträckfilm innehåller i sin tur både handsträckfilm och maskinsträckfilm som enkelt formar sig runt godset och skyddar mot smuts och fukt. Ni kan hitta klassisk, transparent sträckfilm samt färgade varianter som låter er färgkoda pallarna för enklare identifiering.

Pallanpassade lådor med mått anpassade för pallar

Ett annat lämpligt tillval för verksamheter som regelbundet handskas med större gods är RAJAs utbud av pallanpassade lådor som kan hjälpa er att maximera utrymmet på pallarna. Vi erbjuder varianter som är särskilt anpassade för EUR-pallar av olika storlekar, och ni kan välja att antingen använda lådorna var för sig eller kombinera dem efter behov. De pallanpassade lådorna går att hitta i både enwell och tvåwell med robust och solid kvalitet.

Är ni osäkra på vilka lådor, pallar, palltillbehör eller annan utrustning som lämpar sig bäst för just er verksamhet? Tveka i så fall inte att kontakta våra emballagespecialister för råd och vägledning. Ni når oss på telefonnummer 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00).

3 resultat
Sortera efter: Relevant