010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Magasinkärror

Att behöva flytta otympliga och tunga saker mellan olika platser är mer en regel än ett undantag i lagerlokaler. För att vara säker på att lagerarbetet går så smidigt och effektivt som möjligt är det därför en god idé att investera i ett antal magasinkärror till verksamheten. Om ni inhandlar era magasinkärror från RAJA kan ni vara säkra på att produkterna har hög kvalitet och att ni får ta del av konkurrenskraftiga priser. Vi tillhandahåller robusta modeller av stål eller aluminium som tål 100 respektive 250 kilo vilket tillgodoser både små och stora behov.

Två alternativ att välja mellan

Magasinkärror bidrar inte bara till ett mer tidseffektivt och smidigt lagerarbete, det minskar också belastningen på medarbetarnas axlar, ben och rygg. RAJAs olika magasinkärror har en stabil och solid konstruktion med starka hjul, och de är dessutom försedda med smidiga platser för spänningsanordningar av olika slag. Det blir på så vis både enkelt och säkert att rulla iväg varor, paket eller produkter till önskad plats. Vår mest kompakta magasinkärra är tillverkad av stål och aluminium med en viktkapacitet på 100 kilo, men trots det väger själva kärran bara 5 kilo. Paketkärran går snabbt och enkelt att fälla ihop och veckla ut vid behov för omedelbar användning, transport eller förvaring. Våra lite starkare magasinkärror är i sin tur tillverkade av robust stål och har en viktkapacitet upp till 250 kilo. Hjulen har dessutom kullager och stålfälgar som bidrar till en tyst och smidig rullning.

Mer utrustning till lagret

RAJA erbjuder även en mängd andra oumbärliga hjälpmedel för godshantering. I vårt breda sortiment finner ni allt från pallyftare till lyftvagnar samt flak- och hyllvagnar som hjälper er att lyfta och förflytta tunga gods på ett säkert och smidigt sätt. Vi tillhandahåller pallyftare med viktkapacitet upp till 2500 kilo samt lyftvagnar som tål upp till 300 kilo. Samtliga modeller i vårt sortiment har ett hydrauliskt lyftsystem och en oerhört pålitlig prestanda. Genom att investera i högkvalitativa och smidiga hjälpmedel som dessa kan ni öka produktiviteten ute på lagret och på så vis även öka verksamhetens lönsamhet på sikt.

RAJA - nr 1 på emballage i Europa

På RAJA hittar ni allt ni behöver när det gäller emballage och transport! Vi erbjuder naturligtvis ett stort utbud av lådor och kartonger för både små och stora behov – oavsett om ni är på jakt efter små kartonger eller stora pallar kan ni räkna med att hitta vad ni söker hos oss. Förutom emballageprodukter finner ni också packbord, lagerhyllor, förvaringslådor och allt annat som kan tänkas behövas när ni ska möblera lager och packstationer. Är ni osäkra på vilka produkter i vårt breda sortiment som passar bäst för era behov? Kontakta gärna våra emballagespecialister på 010-33 08 200 om ni vill ha råd och vägledning inför ert köp. Vår kundtjänst är öppen måndag–fredag mellan 08:00 och 17:00.

2 resultat
Sortera efter: Relevant