010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Kantskydd

Kantskydd av skumfolie och wellpapp som skyddar mot stötar.

RAJA har ett stort sortiment kantskydd i olika utföranden, både i plast och papp. Vissa artiklar har perforerade kanter vilket underlättar hantering. Är det i stället hörn på produkter eller lådor som behöver skyddas? Kolla i så fall in vårt sortiment med hörnskydd. Välj mellan olika utföranden och hitta det optimala skyddet för just era behov.

Bandskydd skyddar från packbandsmärken

Använder verksamheten mycket packband för att försluta eller bunta ihop produkter och pallar så är bandskydd av plast ett måste. En av artiklarna har piggar vilket gör att bandet hålls på plats bättre. Önskas ett alternativ som är bättre för miljön så erbjuder vi även bandskydd av kartong. De har en silvrig laminering som gör dem vattenavstötande.

Skydda kanter med L- eller U-profil

Kantskydd går längs kanten på ditt emballage och skyddar konstruktionen. Välj mellan papp eller polyetenskum. Profilen avgör vilken typ av kant skyddet är optimalt för. L-profil är vanligast och passar t ex kanterna på kartonger, pallar, eller produkter som vitvaror och möbler. Spara tid genom att välja en variant med perfFör extra bra skydd, välj ett kraftigt kantskydd av wellpapp. För tunna kanter som t ex en glasskiva bör du välja U-formad profil för tunna kanter.

Skydda pallen med ett pallskydd

Ett pallskydd kan fungera som ett lock eller botten för en pall. Med ett pallskydd av kartong får du ett bra stötskydd som är anpassat till pallens mått. Arbetar ni med pallar i höga volymer kan vi rekommendera RAJAs utbud av pallar och palltillbehör. Vi erbjuder också ett stort sortiment av sträckfilm, ett bra alternativ för att skydda pallar från smuts och fukt.

10 resultat
Sortera efter: Relevant