010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Emballage för ölflaskor

Vi har bra utbud av lådor till ölflaskor av hög kvalitet. Alla är lämpliga för transport.

Har ni ett bryggeri, eller kanske en webbshop för öl eller liknande drycker online? Då behöver ni säkerligen robusta lådor för trygg och säker transport och förvaring av ömtåliga glasflaskor. I denna kategori hittar ni stadiga lådor med inneremballage inkluderat, anpassade för att rymma 6 eller 12 glasflaskor på 33 cl eller 50 cl (maxhöjd 27 cm, max diameter 7,5 cm). Inneremballaget förhindrar flaskorna mot att slå mot varandra under transport, och är enkelt att montera med hjälp av rill och låsklaffar. Tack vare inneremballaget skyddas varje flaska med hela 4 lager wellpapp.

Förutom denna låda för ölflaskor hittar ni i denna kategori även flaskskydd, ett skyddsmaterial som tack vare sina flexibla egenskaper anpassar sig efter produktens form. Den passar alltså flaskor i många olika storlekar. Använd flaskskydd för att säkra era flaskor ytterligare från stötar och slag.

Om det i stället är vinflaskor ni behöver skydda under transport så kan ni kolla in RAJAs utbud av vinemballage. Relaterat till detta erbjuder vi även presentförpackningar för vinflaskor. Tips: läs gärna blogginlägget: Guide till emballage för öl- och vinflaskor

RAJA är experter på emballage och vi riktar oss mot både stora och små kunder som vill skicka diverse paket och försändelser på ett snyggt och framför allt hållbart sätt. Vi vet att transporter kan vara tuffa och därför gör vi vårt yttersta för att erbjuda högsta kvalitet i våra kartonger, lådor och övrigt emballage. Våra emballage för ölflaskor är ett bra exempel på hur våra lösningar, förutom att ge ett optimalt skydd, även ger möjlighet att skicka innehållet på ett stilfullt och snyggt sätt. Detta bidrar till nöjda mottagare som känner sig väl omhändertagna när de öppnar sina presenter eller paket från beställningen.

Hör gärna av er till en av våra emballagespecialister för att få en anpassad lösning som passar just era försändelser allra bäst. Ni når oss på 010–33 08 200 (öppet vardagar 08:00-17:00).

2 resultat
Sortera efter: Relevant