010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Emballage för vinflaskor

Vinlådor för säker försändelse av flaskor.

Hos RAJA finns allt ni behöver för en säker transport av era vinflaskor. Våra kartonger är av högsta kvalitet för att säkerställa att era produkter kommer att levereras tryggt. Lådorna är framtagna för att passa alla former av 75 cl-flaskor. Här finns även lådor som passar magnumflaskor. Våra emballage finns i flera varianter och vi har lådor för allt från en produkt per förpackning upp till tolv flaskor per låda.

Våra kartonger för vinflaskor finns i fyra varianter: liggande lådor, stående lådor, förstärkta lådor. I alla varianter förpackas flaskorna tillsammans med rumsdelare som säkerställer att de håller sig separerade från varandra under hela transporten. Alla kartonger har extra hög motståndskraft då de är tillverkade av tvåwell, undantaget är lådan CBDL06 som är av enwell och lämpar sig för lättare försändelser under 20 kg.

I vårt sortiment finns allt ni behöver inför er leverans av vinflaskor. Utöver kartonger för flaskorna finner ni flaskskydd som ger extra stötdämpning och packtejp för säker förslutning. Använd med fördel varningsetiketter för att indikera att era paket är extra ömtåliga då de innehåller glasprodukter.

RAJA Sverige är en del av RAJA Group som är Europas största emballageleverantör. Hos oss hittar ni alltid högkvalitativa emballage till konkurrenskraftiga priser. Vi värnar om våra nya kunder och erbjuder fri frakt på första beställningen över 1000 kronor. På er andra beställning får ni 10 procent rabatt. Vi tar miljön på största allvar och arbetar för en cirkulär handel. Våra kartonger för vinflaskor är återvinningsbara och tillverkas av minst 70 procent återvunnet papper. Genom att distribuera hållbart emballage underlättar vi för våra kunder att ta miljövänliga beslut.

Leveransen är en viktig del av köpupplevelsen och det ställer krav på att produkterna kommer fram i det förväntade skicket. Med vår expertis och våra kvalitetssäkra emballage kan ni känna er trygga. Har ni frågor så är ni varmt välkomna att höra av er till våra emballagespecialister. Ni når oss på 010-33 08 200 och vi finns tillgängliga måndagar till fredagar mellan tiderna 08:00–17:00.

4 resultat
Sortera efter: Relevant