010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Lådor med snabbotten

Här hittar du flera olika lådor med snabbotten som garanterar att dina produkter skyddas under transport och förvaring. Spara upp till 35% på ditt köp.

Lådor med snabbotten är en perfekt lösning för er som hanterar större volymer och vill spara dyrbar monteringstid. Snabbottenlådor monteras tre gånger snabbare än vanliga wellpapplådor. Med ett lätt tryck på sidorna låser sig bottendelen, enkelt och smidigt.

Behöver ni kartonger i varierande storlek? Välj Variabox - snabbottenlåda med variabel höjd. Perforerade hörn gör det enkelt att anpassa lådan efter hur mycket utrymme produkterna upptar. Med variabla lådor sparar ni även in på fyllnadsmaterial.

Vill ni spara ännu mer monteringstid? Om ni väljer Easybox - snabbottenlåda med självhäftande täckremsa, så slipper ni använda packtejp. Använder ni Easybox med dubbla täckremsor så kan er kund dessutom enkelt använda samma låda till en eventuell retur.

RAJAs snabbottenlådor tillverkas huvudsakligen av enkelwell eftersom det täcker de allra flesta verksamheters behov. Behöver ni transportera eller förvara produkter som väger mer än 20 kg eller är väldigt ömtåliga så rekommenderar vi snabbottenlådor av tvåwell vilka har en maxbelastning på 40 kg.

RAJAs kartonger är alltid 100% återvinningsbara och tillverkade av 70% återvunnet material. Miljön är ett tydligt fokusområde och absolut inte enbart en eftertanke för oss, därför arbetar vi aktivt med att erbjuda våra kunder ett heltäckande utbud av miljövänligt emballage. Är man en stor aktör inom branschen som vi så ser vi det som en skyldighet att ständigt lyfta miljöfrågan på olika sätt för att sänka C02-utsläpp relaterade till tillverkning och transport av emballage.

Allt för er e-handel

Många av RAJAs kunder befinner sig i e-handelssektorn, därmed har vi ett brett utbud av e-handelsemballage. Från e-handelspåsar till e-handelslådor som till exempel varubrev, allt som behövs hittar ni hos oss. Vi är experter på att effektivisera förpackningsprocesser genom smarta emballageval som sparar tid och pengar.

Behöver ni hjälp med att välja rätt emballage utifrån just era förutsättningar och prioriteringar? Vänd er då till oss för personaliserade tips och rekommendationer. Kontakta RAJAs emballageexperter via telefon 010 - 33 08 200 eller skicka ett mejl till info@rajapack.se.

8 resultat
Sortera efter: Relevant