Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Transportlådor av plywood

Skyddar dina produkter vid export.

För försändelser av tunga stora och små varor ger våra transportlådor av plywood ett ultimat skydd. I vårt sortiment finner ni tre varianter som alla är robusta och tåliga – pallkragar med lock, transportlådor av plywood samt plywoodlådor med pallbotten. Samtliga lådor klarar av långtransporter och vi rekommenderar dessa emballage vid export. Lådorna möter standarden ISPM 15 vilket innebär att de är godkända för transporter även utanför EU. Reglerna kring märkningen är till för att säkerställa att emballagen är behandlade så att spridningen av skadedjur mellan de olika världsdelarna förhindras.

Transportlådorna är enkla att montera ihop och de är tåliga mot fukt. Pallkragarna är hopfällbara och monteras direkt på pallen. Kragarna tar liten lagerplats och kan användas flera gånger. Plywoodlådorna levereras platta förpackat i ett stycke och har robusta väggar som är sex millimeter tjocka. De tjocka väggarna ger extra skydd för era produkter under svåra transportförhållanden. I sortimentet finns också ett verktyg för transportlådor som gör det enkelt att både öppna och försluta lådorna.

Om ni är i behov av rådgivning är ni alltid välkomna att kontakta våra specialister för vägledning. Vi finns tillgängliga måndagar till fredagar mellan 07.00 - 17.30 och ni når oss på telefonnummer 010 - 33 08 200.

 Läs mer

5 resultat
Sortera efter: Relevant