010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Transportlådor av plywood

Skyddar dina produkter vid export.

För försändelser av tunga stora och små varor ger våra transportlådor av plywood ett ultimat skydd. I vårt sortiment finner ni tre varianter som alla är robusta och tåliga – pallkragar med lock, transportlådor av plywood samt plywoodlådor med pallbotten. Samtliga lådor klarar av långtransporter och vi rekommenderar dessa emballage vid export. Lådorna möter standarden ISPM 15 vilket innebär att de är godkända för transporter även utanför EU. Reglerna kring märkningen är till för att säkerställa att emballagen är behandlade så att spridningen av skadedjur mellan de olika världsdelarna förhindras.

Transportlådorna är enkla att montera ihop och de är tåliga mot fukt. Pallkragarna är hopfällbara och monteras direkt på pallen. Kragarna tar liten lagerplats och kan användas flera gånger. Plywoodlådorna levereras platta förpackat i ett stycke och har robusta väggar som är sex millimeter tjocka. De tjocka väggarna ger extra skydd för era produkter under svåra transportförhållanden. I sortimentet finns också ett verktyg för transportlådor som gör det enkelt att både öppna och försluta lådorna.

Om ni är i behov av rådgivning är ni alltid välkomna att kontakta våra specialister för vägledning. Vi finns tillgängliga måndagar till fredagar mellan 08.00 - 17.30 och ni når oss på telefonnummer 010 - 33 08 200.

RAJA tillhör RAJA Group som är ledande emballagespecialister i Europa. Vi sätter kvalitet i första hand och vill erbjuda våra kunder de mest tåliga och säkra emballagen till bästa möjliga pris. Vårt mål är att tillhandahålla allt ni kan tänkas behöva för leverans av era produkter. Förutom våra transportådor av plywood kan ni även finna transportlådor av wellpapp som är anpassade för EUR-pallar i vårt sortiment. Dessutom kan ni finna tillbehör som exempelvis varningsetiketter som lämpar sig för er som fraktar farligt gods.

Vad innebär standarden ISPM 15?

Som sagt är RAJAs plywoodlådor för transport godkända enligt ISPM 15, vars syfte är att förhindra att skadedjur sprids mellan världsdelarna. ISPM 15 står på engelska för International Standard for Phytosanitary Measures nr 15.  Reglerna omfattar allt träemballage av obehandlat trä med en tjocklek över 6 mm som används för export utanför EU. En lista över vilka länder där kravet gäller finns på Livsmedelsverkets hemsida.

Träpallar och träemballage behandlas vid hög temperatur (56°C i 30 minuter). Därefter stämplas träpallen eller emballaget på minst två synliga ytor, med ett internationellt erkänt märke (The Feather Logo). Användarens ansvar innefattar att se till att förpackningen som används uppfylller denna standardens krav.

4 resultat
Sortera efter: Relevant