Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Breda och höga lådor

Breda och höga kartonger avsedda för smala och stora produkter.

Med våra breda och höga lådor kommer era produkter att levereras tryggt och säkert. Vi har ett brett utbud av lådor som är avsedda för smala och stora produkter och lämpar sig utmärkt för exempelvis skärmar, bord och anslagstavlor. Lådorna är solida och ger ett bra skydd mot stötar som gör att era produkter kan levereras i toppskick.

I sortimentet av breda och höga lådor finns två varianter – standardlådor och teleskopiska lådor. Standardlådorna är tillverkade av enwell och har överlappande klaffar på ovansidan och botten vilket gör dem stabila och säkra. De öppnas på sidan vilket gör det enkelt att både packa ner och packa upp produkterna. De teleskopiska lådorna har hopskjutbara bottnar och överdelar vilket gör att kartongens storlek kan anpassas utifrån hur mycket utrymme produkten upptar. Det är en fördel om era produkter varierar i storlek. Våra teleskopiska lådor är tillverkade i tvåwell vilket ger ett extra bra skydd för ömtåliga eller tunga produkter.

Har ni svårt att hitta emballage för er produkt i vårt utbud? Då rekommenderar vi fanfold- ett z-vikt wellpappark som kan användas för att vika runt produkter. Eftersom det tillverkas av tvåwell ger det ett riktigt bra skydd. Rillar gör det enkelt att beskära arken i önskad längd.

 Läs mer

3 resultat
Sortera efter: Relevant