010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Breda och höga lådor

Breda och höga kartonger avsedda för smala och stora produkter.

Med våra breda och höga lådor kommer era produkter att levereras tryggt och säkert. Vi har ett brett utbud av lådor som är avsedda för smala och stora produkter och lämpar sig utmärkt för exempelvis skärmar, bord och anslagstavlor. Lådorna är solida och ger ett bra skydd mot stötar som gör att era produkter kan levereras i toppskick.

I sortimentet av breda och höga lådor finns två varianter – standardlådor och teleskopiska lådor. Standardlådorna är tillverkade av enwell och har överlappande klaffar på ovansidan och botten vilket gör dem stabila och säkra. De öppnas på sidan vilket gör det enkelt att både packa ner och packa upp produkterna. De teleskopiska lådorna har hopskjutbara bottnar och överdelar vilket gör att kartongens storlek kan anpassas utifrån hur mycket utrymme produkten upptar. Det är en fördel om era produkter varierar i storlek. Våra teleskopiska lådor är tillverkade i tvåwell vilket ger ett extra bra skydd för ömtåliga eller tunga produkter.

Har ni svårt att hitta emballage för er produkt i vårt utbud? Då rekommenderar vi fanfold- ett z-vikt wellpappark som kan användas för att vika runt produkter. Eftersom det tillverkas av tvåwell ger det ett riktigt bra skydd. Rillar gör det enkelt att beskära arken i önskad längd.

På RAJA sätter vi miljön i fokus i hela vår verksamhet och vi arbetar aktivt för att bidra till en mer hållbar handel. Vi strävar efter att minska vårt klimatavtryck och alla våra kartonger är tillverkade av minst 70 procent återvunnet papper. Dessutom är samtliga kartonger i vårt sortiment återvinningsbara. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att ta miljövänliga beslut och när ni handlar hos oss kan ni alltid göra ett hållbart val.

Hos oss lönar det sig att handla mycket. Kolla in alla våra storkundsförmåner om ni har hög förbrukning av emballage. Förmånerna inkluderar bland annat volymrabatter och anpassad service. På stora ordrar skickar vi dessutom en gratis offert inom 24 timmar och sedan levererar vi era produkter inom 24 till 48 timmar.

Vår ambition är att erbjuda våra kunder emballage av högsta kvalitet så att ni kan vara säkra på att era produkter kommer levereras i det förväntade skicket. Med vår expertis och våra kvalitetssäkra emballage ser vi till att era produkter förpackas ordentligt och att frakten inte påverkar paketets innehåll. Vi har ett stort sortiment av fyllnadsmaterial som vi rekommenderar att använda för att se till att produkter ligger på plats i emballaget. Därtill ska rätt typ av packtejp användas för att säkra förslutningen ordentligt.

Om ni är osäkra på vilket emballage som lämpar sig bäst för era produkter kan ni prova vårt smarta verktyg Boxselector. Skriv in måtten på era produkter så får ni förslag på kartonger.Behöver ni ytterligare råd eller vägledning kan ni vända er till vår kundsupport. Vi svarar gärna på frågor kring er beställning eller våra produkter. Ni når oss per telefon på nummer 010-33 08 200. Vi finns tillgängliga på måndagar till fredagar mellan 07:30–17.00.

3 resultat
Sortera efter: Relevant