010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Försträckt sträckfilm

Försträckt sträckfilm är lätt att använda och säkerställer samma stabilitet som med konventionell sträckfilm.

Försträckt sträckfilm är bättre för miljön och plånboken eftersom det sparar resurser - jämfört med vanlig sträckfilm så produceras upp till 50% mindre avfall. Dessutom är filmen enklare att använda eftersom den är oelastisk, därför krävs inte åtstraming vid applicering. Filmen i sig håller samma höga kvalitet som alla olika varianter av sträckfilm som finns i RAJAs breda sortiment. Läs mer om sträckfilm i vår guide: Allt du behöver veta om sträckfilm.

Förenkla palleteringsprocessen genom att använda en sträckfilmsdispenser för att applicera sträckfilmen. Om ni har väldigt stora behov inom palletering så kan det vara värt att kolla in våra effektiva sträckfilmsmaskiner som automatiserar er process. Har ni några frågor är ni självklart välkomna att kontakta RAJAs support, som är tillgänglig på helgfria vardagar kl 08:00-17:00 via telefon: 010-33 08 200. Vi ser fram emot ert samtal!

Sträckfilm är ett måste om ni använder pallar för att transportera gods i er verksamhet. Plastfilmen ser till att ert gods hålls på plats under transport, därmed kan ni undvika skador och olyckor - samtidigt får ert gods ett skydd mot fukt, damm och smuts.

RAJA - med miljön i fokus

I vår kategori med försträckt sträckfilm kan ni också hitta ett miljövänligt alternativ, som är tillverkat av 80% återvunnet material. Perfekt för verksamheter som lägger stor vikt vid att tänka på miljön. Bli miljöhjältar ni också – leta efter produkter på RAJA som är försedda med vår miljösymbol. För att göra det enkelt för er så har vi även samlat alla våra miljövänliga produkter här: miljövänligt emballage. På RAJA har vi ständigt miljön i fokus för att göra vår verksamhet mer hållbar. Vi ser det som vår skyldighet som nr 1 på emballage i Europa.

1 resultat
Sortera efter: Relevant