010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Arbetshandskar

Raja har allt man behöver för lager, skydd och varuhantering.

Arbetshandskar av hög kvalitet behövs för att kunna utföra ett säkert arbete. Arbetshandskarna som finns här hos oss på RAJA är anpassade efter värme, kyla, vätska, kemiska ämnen och vassa ytor och kanter. Här finns alla typer av handskar ni kan tänkas behöva för lager- och monteringsarbete samt bygg och industri. Allt från arbetshandskar och montagehandskar till skärskyddshandskar, kemskyddshandskar, bomullshandskar och engångshandskar.

Bomullshandskar och montagehandskar för finmotorik

Olika sorters arbetshandskar passar olika typer av arbetsuppgifter och det är viktigt att välja rätt handskar så att arbetet kan utföras så säkert och smidigt som möjligt. För ett arbete inomhus där det är viktigt med finmotoriken finns mjuka följbara handskar som nästan inte känns att ha på sig. Ett par mjuka följsamma bomullshandskar med perfekt passform fungerar till exempel bra vid dessa tillfällen. Här på RAJA finns också montagehandskar tillverkade av slitstark nylon eller i polyester som passar bra för olika typer av arbeten som kräver noggrann montering. Handskarna är både bekväma och smidiga att använda.

Varmfodrade handskar för utomhusarbeten

För utomhusarbeten ställs högre krav på slitstyrka men också att de är vattenavvisande och håller händerna varma. Prova till exempel våra varmfodrade och vind- och vattentäta montagehandskar. De är anpassade för arbete utomhus, till exempel byggarbete men också arbete i fryslager. De är mycket hållbara och slitstarka. Handskarna kan användas för arbete med en pekskärm eller touchscreen.

Skydda händerna mot kemikalier eller skärskador

Det finns också kemikalieresistenta handskar tillverkade av extremt slitstark latex. Handskarna har en grövre yta på insidan för att ge ett bra grepp på både våta och torra ytor.

Vid arbeten där det finns risk för skärskador, till exempel när man arbetar med metallplattor inom fordonsindustrin eller olika typer av hantverk med kniv rekommenderar vi ett par skärskyddshandskar.

Välj rätt arbetshandskar

Oavsett vilken typ av arbetshandske ni behöver i er verksamhet är det viktigt att välja rätt storlek för en optimal passform. Är handskarna för stora blir det svårare att få ett bra grepp och risken för olycksfall ökar. För små handskar är svåra att få på och obekväma och osmidiga att arbeta i. På RAJA finns arbetshandskar för många olika typen av verksamheter. Handskarna är hållbara, slitstarka och ger en god arbetskomfort för att arbetet ska kunna utföras på ett tryggt och säkert sätt och samtidigt skydda händerna från smuts, värme, kyla, farliga ämnen och andra skador.

Välkomna att kontakta vår kundtjänst om ni vill ha mer information om våra olika arbetshandskar och vilka som passar bäst i er verksamhet. Vi hjälper gärna till och ni når oss enkelt över telefon på 010-33 08 200 – vi har öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00. Vi erbjuder även andra produkter till lager som till exempel stegar, arbetsknivar, digitalvågar, pallyftare och lagerhyllor. Välkomna att upptäcka vårt breda sortiment med över 3000 produkter.

11 resultat
Sortera efter: Relevant