010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Arbetsknivar och saxar

Ett måste till lagret.

I den här kategorin har vi samlat säkerhetsknivar, industriknivar, arbetsknivar och saxar. Med rätt verktyg på arbetsplatsen kommer uppgifterna att gå enkelt och smidigt! Alla verktyg som finns hos oss på RAJA är tillverkade av hög kvalitet och är smidiga och säkra att använda.

Olika typer av knivar och saxar

Olika typer av knivar är ett måste för bland annat lager- och butiksarbetaren. Alla RAJAs knivar är utrustade med ett självlåsande system. Alla knivar och skärverktyg passar både vänster- och högerhänta. Här finns flera starka och säkra knivar för professionellt bruk. Välj gärna en kniv med halkfritt och ergonomiskt skaft för ett stabilt och bekvämt grepp. När knivbladet blivit slitet är det enkelt att byta ut mot ett nytt. Se därför till att alltid ha extra reservblad till knivarna på lagret.

Vi erbjuder en praktiskt och stark arbetssax med mjuka handtag för ett komfortabelt grepp. Saxen klipper snabbt och smidigt igenom motståndskraftiga material som till exempel spännband, tjockare papper och ståltråd. Här finns också en mindre kontorssax för noggranna klipp.

Allt för ditt lager

Vi vill också gärna tipsa som våra andra produkter till lager som gör arbetet effektivt, snabbt och smidigt. Här finns till exempel flera olika typer av arbetshandskar, från montagehandskar till skärskyddshandskar, bomullshandskar och engångshandskar. Vi erbjuder också smarta förvaringslösningar, bland annat en stabil lagerhylla och förvaringslådor och backar i olika storlekar och utföranden samt packbord och stativ för rullar. Här finns också utrustning för godshantering som pallyftar och säckkärror för enkel hantering av produkter på ett lager eller i industri.

Välj RAJA när du behöver emballage

RAJA är Europas ledande företag när det kommer till emballage. Vi vänder oss bland annat till företag som arbetar med e-handel och lager samt olika typer av verkstäder och industrier. Har ni några frågor om produkterna eller om ni önskar tips och råd hur ni skulle kunna öka effektiviteten på er arbetsplats med smarta lösningar är ni välkomna att kontakta vår kundtjänst. Här svarar våra duktiga emballagespecialister på era frågor. Vår kundtjänst har öppet måndagar till fredagar mellan klockan 08:00 och 17:00. Ni når oss på telefonnummer 010-33 08 200.

Vår personal kan också komma med förslag på specialanpassade lösningar som dessutom är miljövänliga. RAJA arbetar nämligen hårt för att minska miljöbelastningen och erbjuder flera klimatsmarta och hållbara produkter. På hemsida är dessa produkter märkta med en miljösymbol.

16 resultat
Sortera efter: Relevant