010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Förvaringsbackar

Organisera ditt lager och göra det mer effektivt med våra förvaringsbackar

Organisera lagret, förrådet eller industrilokalen med effektiva förvaringsbackar från RAJA. Våra stapelbara eurobackar tillverkade av hållbar och slagtålig plast är mycket användbara både inom lager och industri. Backarna kommer i olika storlekar, följer europeisk standard och kan enkelt staplas och anpassas på EUR-pallar. Perfekt när ni ska fylla en lastpall! Med rätvinkliga innerväggar ger backen maximal invändig volym och kan även användas för indirekt kontakt med livsmedel. Välj backar med utstansade handtag eller backar med integrerade handtag. Tips: köp även till lock till eurobackar (säljes separat).

RAJAs sortiment inom lager och förvaring

På RAJA finns också andra smidiga förvaringslösningar, till exempel vår stabila lagerhylla Prospace. Lagerhyllan kan användas på lager, i förråd, garage eller industrier och kan enkelt anpassas efter utrymmet med hjälp av påbyggnadssektioner. Beställ gärna magnetiska etiketter till lagerhyllan för tydlig uppmärkning av hyllans innehåll. Plocklådor är perfekta för att förvara småsaker, de finns i papp eller plast, och de har en sänkt framsida för enkel åtkomst.

Vi erbjuder även smidiga packbord och rullställ för olika sorters fyllnadsmaterial samt utrustning för godshantering. En flakvagn är till exempel är bra lösning när förvaringsbackar ska förflyttas. De är smidiga att lasta på och enkla att dra. Här finns också praktiska pallyftare och säckkärror för en enkel hantering av olika produkter på ett lager.

RAJAs produkter är tillverkade med hög kvalitet. De är slittåliga, hållbara, enkla att rengöra och klarar upprepad användning. Vi vet att kraven inom lager och industri är höga och att ni behöver förvaringslösningar som kan leva upp till den ständigt föränderliga verkligheten och därför erbjuder RAJA en mängd olika högkvalitativa produkter som löser era förvaringsbehov.

RAJA - din partner inom emballage, och mycket mer

RAJA hjälper olika företag att effektivisera sin verksamhet och öka lönsamheten genom att erbjuda emballage och förvaringslösningar. Hos oss kan ni välja bland över 3000 olika artiklar och många av dessa är dessutom miljövänligt framställda. Alla miljövänliga produkter är märkta med symboler och ikoner för att ni enkelt ska kunna identifiera dem och göra smarta val. Vi arbetar aktivt för att begränsa vårt ekologiska fotavtryck så mycket som möjligt. Våra specialister finns också tillgängliga för att guida er till miljövänliga alternativ och besvarar alla era frågor och funderingar.

Är ni osäkra på vilka förvaringslösningar som skulle passa er verksamhet bäst är ni varmt välkomna att kontakta oss på telefonnummer 010-33 08 200. Vi har öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00. Våra emballagespecialister hjälper gärna till och kan komma med goda råd och förslag på platsbesparande och kostnadseffektiva emballage och förvaringslösningar till er verksamhet. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. På vårt standardsortiment har ni dessutom alltid 30 dagars returrätt.

3 resultat
Sortera efter: Relevant