010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Bandmaskiner

Ha kontroll över packbandet med hjälp av bandavrullare. För smidigare och snabbare förslutning.

RAJA är nr 1 på emballage i Europa, med allt ni kan tänkas behöva inom emballage - från kartonger till fyllnadsmaterial, förslutning, pallsäkring med mera. Vill ni se över er verksamhet och effektivisera er packprocess? Då har ni kommit rätt. RAJA erbjuder en rad olika förpackningsmaskiner för er med större behov, och en av våra mest populära lösningar är bandningsmaskiner som automatiserar bandning av era paket. Banda fler paket om dagen snabbt och effektivt med RAJA - kontakta oss idag för mer information och rådgivning.

Packbandsmaskinerna på denna sida används i huvudsak med PP-packband, ett lätt och flexibelt emballageband som täcker de flesta behov. Använder ni i stället PET-band, som lämpar sig för tyngre emballage, kan ni med fördel använda vår batteridrivna bandsträckare, en handhållen enhet som spänner och svetsar packbandet med ett enkelt knapptryck. Om ert företag inte riktigt kommer upp till den volymen som krävs för att se en tydlig effektivitetsvinst av en bandningsmaskin, så har vi på RAJA även ett stort utbud högkvalitativa packbandsverktyg för manuell bandning.

RAJA tillhör RAJA Group, som är en ledande emballagedistributör i Europa. Vi är redo att ta emot alla förfrågningar som rör emballage! Ni är välkomna att kontakta våra emballagespecialister, som brinner för att ta fram skräddarsydda lösningar för alla typer av verksamheter och vi strävar efter en effektivisering kring förpackningar, paket och försändelser. Med hjälp av oss får ni en god chans att spara tid i er förpackningsprocess, och på så vis ägna er dyrbara tid åt kärnverksamheten i stället. Kontakta oss redan idag på telefonnummer 010-33 08 200 (öppet mån–fre kl 08:00–17:00).

4 resultat
Sortera efter: Relevant