010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

PP-band

PP-band för manuell bandning av lådor och pallar.

Packband av polypropen är perfekt för manuell eller maskinell bandning av lätta lådor och pallar. Bandet är oelastiskt och tål temperaturvariationer. PP-band har ett brett användningsområde och är till exempel vanligt förekommande i industrin, i lagerverksamheter och på fabriker. Med en hållbar och säker bandning minskar riskerna för eventuella olyckor eller skador.

I vårt sortiment finns flera varianter av VG-packband som passar för alla typer av behov. Välj mellan standard, starkt eller extra starkt PP-band. Standardbanden finns även i praktisk dispenserförpackning för manuell bandning. Vill ni ha allt ni behöver i ett komplett set rekommenderar vi vårt startpaket PP-band som förutom två rullar PP-band även inkluderar en bandavrullare, ett kombinationsverktyg och 2000 metallplomber.

Självklart går det bra att banda manuellt, men om ni har större behov och vill öka effektiviteten så borde ni utforska våra bandningsmaskiner. I vårt sortiment har vi även olika typer av packbandsverktyg som förenklar och effektiviserar manuell bandning.

RAJA är Europas ledande emballageleverantör. Vi strävar alltid mot att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning för att packa, försluta och skicka lådor, kartonger och andra typer av emballage - på ett så säkert och kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Är ni osäkra på vilket packband som lämpar sig bäst för just er verksamhet är ni välkomna att höra av er till våra emballagespecialister på telefonnummer 010-33 08 200. Där får ni vägledning i vårt sortiment och förslag på produkter som kan förenkla era processer på bästa möjliga sätt. Berätta om er verksamhet och vilka moment som ingår så får ni hjälp att sätta in rätt åtgärder för att spara både tid och pengar i hantering av emballage.

6 resultat
Sortera efter: Relevant