010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Packbandstillbehör

Tillbehör till packband.

RAJA har allt ni behöver inom packband, bandning och förslutning. Bland våra packbandstillbehör hittar ni lätta men starka plomber och spännen av metall eller plast, som används för att säkra ditt packband. Till synes små detaljer i bandningen kan generera stora positiva förändringar med högre effektivitet och skonsammare arbetsmiljö. Vilka plomber eller spännen som behövs beror på vilket sorts packband ni använder. I RAJAs sortiment hittar du allt från lätta PP-band till stålband för tyngre pallar.

Om ert företag använder PP-band kan ni välja mellan ekonomiska plastspännen eller stadiga stålplomber. Väljer ni plastspännen så rekommenderas det att ni köper till en dragkrok med kniv som förenklar sträckning av bandet samt klipper av bandet. Dragkroken kan ni även använda till VG-band - men då ska ni i stället använda metallspännen för att säkra ert band. Om ni använder packband för förslutning av tyngre gods är chansen stor att ni använder PET-band eller stålband. Dessa stålplomber passar PET-band, och dessa stålplomber från Signode passar stålband. Hör gärna av er till oss om det är något ni undrar!

Ring våra emballagespecialister på telefonnummer 010-33 08 200 för vägledning och hjälp att hitta rätt produkter i sortimentet för att underlätta i er verksamhet. Våra specialister är vana vid att möta olika utmaningar och utifrån specifika, och vissa fall helt unika förutsättningar ta fram nya effektiva lösningar som både ökar lönsamheten och besparar er tid i processer som ännu inte hanteras på bästa möjliga sätt.

RAJA är en ledande aktör inom emballage i Europa. Vi har stor erfarenhet av att effektivisera processer inom e-handel, industri och diverse företag. Vi skapar förutsättningar för hållbara emballage som hanteras med så stor omsorg som möjligt. Förutom att skydda innehållet är det viktigt att minimera miljöpåverkan genom att minska materialförbrukningen. Därför tillverkar vi våra produkter med fokus på hållbarhet och återanvändning där ni kan använda samma produkter flera gånger om.

I kontakt med RAJA blir ni professionellt bemötta och ska kunna lita på att vi gör vårt yttersta för att för att hjälpa er att ta nästa steg i er verksamhet. Detta göra vi helt enkelt med specifikt anpassade lösningar inom emballage. Det kan handla om diverse emballagematerial såsom kartonger, lådor och påsar, men även tillbehör för förslutning och försegling. Våra packbandstillbehör är exempel på just detta och med sortimentet får ni möjlighet att banda era kollin på ett exemplariskt sätt. Genom att se helheten såväl som vikten av varje enskild detalj kan vi göra detta möjligt även för er.

6 resultat
Sortera efter: Relevant