Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Stålband

Packband av stål avsedda för mycket tunga pallar och pallar med last som har skarpa och vassa kanter.

Arbetar ert företag med att frakta tunga pallar eller har er last skarpa och vassa kanter? Då bör ni säkra era pallar med stålband för en så trygg leverans som möjligt. Hos RAJA hittar ni allt ni behöver för att frakta era produkter på bästa sätt.

Våra stålband är robusta och lämpar sig utmärkt för er som ska transportera produkter med hög belastning. Vid tunga leveranser är stålband överlägset vad gäller mekanisk nötning, motstånd och tuff behandling, vilket gör det till det absolut säkraste packbandet. Bandet är tåligt för slitage och klarar av både höga temperaturer och solljus. Därför lämpar det sig för även för långa transporter och exporter. I vårt sortiment finner ni både enkelspolade och bredspolade stålband som passar för manuell bandning. Banden har en hög draghållfasthet vilket innebär att de sträcker sig ytterst lite och bevarar åtstramningen.

När ni säkrar era pallar med stålband bör ni använda ett lämpligt verktyg så att lasten är rejält stabiliserad. För att spänna åt bandet ordentligt rekommenderar vi att använda en bandsträckare och därefter försluta säkringen med en låstång och plomber. En alternativ förslutningsmetod är att använda vårt plomblösa kombinationsverktyg som ger en likvärdig säkring av era pallar utan att ni behöver använda plomber. Slutligen behövs en bandavklippare för att klippa av stålbandet. Ni hittar alla produkter ni behöver för en säker leverans i vårt sortiment.

 Läs mer

1 resultat
Sortera efter: Relevant