010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
  • Dragkrok med kniv för PP- och VG-band
Dragkrok med kniv för PP- och VG-band - 1

10% rabatt på ditt första köp + gratis frakt vid köp över 1000 kr , ange koden NEWCUST

Vi får betyg

  av våra kunder på Trustpilot*

Behöver du hjälp? Du når oss på 010 - 33 08 200, vardagar kl 08:00-17:00

*Baserat på 1463 omdömen, datan är insamlad 30:e januari 2023.

Dragkrok med kniv för PP- och VG-band

(1 artikel )
24/48 h leverans*
170,00 krexkl. moms

Pris per styck

Visa priser
  • Effektiv: Bandning och klippning av både PP-band och VG-band.
  • Praktisk: Dragkrok för snabb manuell åtdragning.
  • Pris per styck.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Praktiskt!


Denna dragkrok med inbyggd kniv är ett ekonomiskt och effektivt packbandsverktyg som underlättar manuell sträckning och klippning av olika typer av packband som PP-band och VG-band. Håll banden på plats med hjälp av plastspännen för PP-band eller självlåsande metallspännen för VG-band.

Dragkroken lämpar sig bäst för små till medelstora bandningsbehov. För större behov rekommenderar vi bandsträckare eller kombinationsverktyg som ligger högre i pris men samtidigt höjer effektiviteten vid manuell bandning märkbart. Om ni har väldigt höga behov kan det vara värt att investera i en bandningsmaskin för att höja er effektivitet till max.

Tips: köper ni vår smidiga dispenserförpackning för VG-band ingår förutom en rulle VG-band i smidig förpackning även denna dragkrok och utöver det får ni även med 80 metallspännen, så att ni har allt ni behöver för att sätta igång med bandningen direkt. Vi har ett liknande paket för er som föredrar PP-band. Dispenserförpackning för PP-band inkluderar en rulle svart PP-band i smart förpackning och 250 plastspännen. Observera att det sistnämnda paketet inte inkluderar en dragkrok.

Det är inte alltid lätt att veta vilken lösning som lämpar sig bäst för just era behov i verksamheten. Hör gärna av er till våra emballagespecialister för att få tips och rekommendationer kring emballage och bandning utifrån era unika förutsättningar och behov. Vi finns på telefonnummer 010-33 08 200 med öppettiderna måndag till fredag, från 07:30 till 17:00. Välkommen att kontakta oss direkt!

Produktdatablad