010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Verktyg för packband

Rajapack har vektygen du behöver för packband.

Varför ska man använda packband? Packband hjälper till att hålla era produkter och lådor på plats under både transport och förvaring. Ni kan använda packband för att binda, sortera och säkra upp papper eller balar och för att försluta kartonger och lådor. Packband är ultimata för att stabilisera ömtåliga, tunga eller kompakta godspallar och våra packband är anpassade för att tåla långtidsförvaring utomhus. För att uppnå bästa resultat när ni förseglar era emballage med packband bör ni använda ett lämpligt verktyg. Hos RAJA hittar ni alla nödvändiga tillbehör för att sträcka och försluta era packband på ett hållfast och smidigt sätt.

För att kunna effektivisera er lagerhantering är det viktigt att ni använder verktyg av hög kvalitet. I vårt sortiment hittar ni verktyg för alla typer av packband. Vi har allt från bandsträckare till kombinationsverktyg, ett brett utbud så att ni ska hitta en lösning som passar perfekt för er verksamhet. Utöver våra verktyg för manuell bandning erbjuder vi även olika typer av bandningsmaskiner, som rekommenderas för er som har större bandningsbehov.

Behöver ni hjälp med att hitta rätt verktyg eller maskin för era behov? Då kan ni kontakta våra emballagespecialister. Ring oss på telefonnummer 010-33 08 200. Vi finns tillgängliga på helgfria vardagar mellan kl. 08:00-17.00.

Det lönar sig att handla i stora partier hos oss och vi värdesätter våra kundrelationer högt. Vi erbjuder mängdrabatt på våra emballage och våra nya kunder fri frakt på första ordern på över 1000 kronor. På andra ordern får ni 10 procent rabatt på hela ert köp. Vid större beställningar skickar vi en gratis offert och därefter levererar vi era produkter inom 24 till 48 timmar.

Vårt mål är att underlätta er lagerhantering så att ni kan fokusera på er verksamhet istället för att krångla med emballage. Vi har över 3000 artiklar i vårt sortiment och arbetar ständigt med att utveckla våra produkter för att kunna erbjuda marknadens bästa emballage till konkurrenskraftiga priser. RAJA Sverige är en del av RAJA Group som är ledande emballageleverantörer i Europa och tillsammans arbetar vi mot en mer hållbar handel. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment med mer miljövänliga emballageprodukter, så att ni våra kunder alltid har möjlighet att göra ett hållbart val när ni handlar hos oss.

8 resultat
Sortera efter: Relevant