Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Verktyg för packband

Rajapack har vektygen du behöver för packband.

Varför ska man använda packband? Packband hjälper till att hålla era produkter och lådor på plats under både transport och förvaring. Ni kan använda packband för att binda, sortera och säkra upp papper eller balar och för att försluta kartonger och lådor. Packband är ultimata för att stabilisera ömtåliga, tunga eller kompakta godspallar och våra packband är anpassade för att tåla långtidsförvaring utomhus. För att uppnå bästa resultat när ni förseglar era emballage med packband bör ni använda ett lämpligt verktyg. Hos RAJA hittar ni alla nödvändiga tillbehör för att sträcka och försluta era packband på ett hållfast och smidigt sätt.

För att kunna effektivisera er lagerhantering är det viktigt att ni använder verktyg av hög kvalitet. I vårt sortiment hittar ni verktyg för alla typer av packband. Vi har allt från bandsträckare till kombinationsverktyg, ett brett utbud så att ni ska hitta en lösning som passar perfekt för er verksamhet. Utöver våra verktyg för manuell bandning erbjuder vi även olika typer av bandningsmaskiner, som rekommenderas för er som har större bandningsbehov.

Behöver ni hjälp med att hitta rätt verktyg eller maskin för era behov? Då kan ni kontakta våra emballagespecialister. Ring oss på telefonnummer 010-33 08 200. Vi finns tillgängliga på helgfria vardagar mellan kl. 07:30-17.00.

 Läs mer

9 resultat
Sortera efter: Relevant