Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

10% rabatt på ditt första köp + gratis frakt vid köp över 1000 kr , ange koden NEWCUST

Vi får betyg

  av våra kunder på Trustpilot*

Behöver du hjälp? Du når oss på 010 - 33 08 200, vardagar kl 08:00-17:00

*Baserat på 1463 omdömen, datan är insamlad 30:e januari 2023.

Nyhet
Tillfälligt slut i lager

Bandavklippare för stålband

(1 artikel )

1.115,00 kr  exkl. moms
Visa priser
  • Robust: Stark bandavklippare som klipper av ditt stålband.
  • Effektiv: Klipper snabbt och enkelt av bandet manuellt.
  • Pris per styck.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Tillbehör till stålband!


Om ni använder er av stålband i er verksamhet är det väsentligt att även ha tillgång till en bandavklippare för stålband, som snabbt och smidigt klipper av stålbandet. Med hjälp av våra robusta stålband kan ni banda riktigt tunga pallar, eller pallar med gods som har vassa kanter. Perfekt för er företag som arbetar med tunga gods. Hos RAJA kan ni hitta en mängd olika lösningar som är både praktiska och smarta, och syftar till att göra er packningsprocess så smidig som möjligt.

Vi på RAJA har allt för er bandning - från packband av olika slag till packbandstillbehör, verktyg för manuell bandning samt smidiga bandningsmaskiner som effektiviserar era processer till max. Nyttjar ni er av stålband i er verksamhet så rekommenderar vi bandavrullare för stålband för mobil förvaring av stålbandsrullen. Bandavrullaren är försedd med ett fack som är perfekt för förvaring av tillbehör och verktyg.

Ett annat lämpligt tillval för er som nyttjar stålband i er verksamheten är vår bandsträckare . Den används i kombination med ett låsverktyg och plomber av stål för att sträcka och försluta era stålband. Alternativt kan ni använda er av vårt plomblösa verktyg som förseglar stålbandet kvickt och säkert utan plomber.

För stålband med upp till 35 millimeters bredd och 0,9 millimeters tjocklek.Levereras styckvis.