010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Bubbelkuvert av plast

Bälgkuverten fran Tyvek är rivsäkra och dessutom vattenavstötande.

Att skicka era varor i vadderade kuvert minskar riskerna för diverse skador som annars kan ske i transporter. RAJAs bubbelkuvert av plast är försedda med invändig bubbelfolie som försäkrar ett gott skydd för era produkter. De är tillverkade av kraftig polyeten och har dessutom förstärkta kanter. En fördel med detta material är att det även ger ett visst skydd mot fukt och vatten. Föredrar ni ett yttre skikt av papper? Kolla då in våra vita och bruna bubbelkuvert av papper. Kom ihåg att separera det inre bubbelfolieskiktet vid återvinning.

RAJA har även andra kuvertprodukter i sortimentet, utforska gärna hela utbudet online eller läs vårt blogginlägg Kuvertguiden -  papper, plast, papp eller vadderat?

Tips: om ni uppnår en viss beställningsvolym så kan ni stärka ert varumärke genom att personalisera era kuvert eller övriga förpackningsprodukter med företagets logga och grafiska profil!

Bubbelfolien i våra kuvert har en glatt yta för att det ni ska packa ner glider i på ett snabbt och smidigt sätt utan att skada kuverten. Med det starka plastmaterialet som omger kuvertet är riskerna för rivskador låga. Trots dessa starka egenskaper är våra bubbelkuvert lätta, vilket minimerar portoavgifterna. Söker ni alternativ till bubbelkuvert så har vi i vårt sortiment även skumfoliekuvert och miljövänliga Jiffy Green-kuvert, som ger ett liknande skydd.

RAJAs emballagespecialister har rätt kompetens för att ta fram anpassade lösningar, specifikt utformade för just era processer. Med rätt produkter för rätt ändamål kan ni effektivisera er verksamhet och spara både tid och pengar. Dessutom kommer paketen fram i bra skick och era kunder kan glädjas åt hållbara beställningar. Ni kan nå våra experter på telefonnummer 010-33 08 200, från måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00.

1 resultat
Sortera efter: Relevant