010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
  • Startpaket med PET-packband RAJA - 1
  • Startpaket med PET-packband RAJA - 2
  • Startpaket med PET-packband RAJA - 3
  • Startpaket med PET-packband RAJA - 4
  • Startpaket med PET-packband RAJA - 5
Startpaket med PET-packband RAJA - 1
Startpaket med PET-packband RAJA - 2
Startpaket med PET-packband RAJA - 3
Startpaket med PET-packband RAJA - 4
Startpaket med PET-packband RAJA - 5
Hållbarhet
Bra val för miljön

Denna produkten är miljövänlig. Utforska gärna hela vårt miljövänliga sortiment.

Miljövänligt emballage

Startpaket med PET-packband RAJA

(2 artiklar)
24/48 h leverans*
Nyhet
Från
13.995,00 krexkl. moms

Pris per paket

Visa priser
  • Ingår i startpaket: 1 rulle PET-packband (MFC152NO/MFC154NO), 1 bandavrullare, 1 kombinationsverktyg (STC13/STC16) och 1000 plomber (ORP210013NO/ORP230016).
  • Bra skydd: PET-packband används till bandning av tyngre pallar.
  • Resistent: Bandet tål fukt, UV-strålning och temperaturvariationer.
  • Praktiskt: Startpaket med allt i ett.
  • Pris per paket.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Startpaket med PET-band


Med RAJAs startpaket för PET-band får ni allt ni behöver för att kunna sätta igång med medeltung till tung pallbandning. Förutom en rulle PET-band får ni även med en praktisk bandavrullare, ett manuellt kombinationsverktyg  och 1000 plomber av metall. Använd kombinationsverktyget för att banda smidigt och snabbt, och håll sedan banden på plats med hjälp av plomberna. Ni kan självklart även köpa alla dessa komponenter separat.

Är ni ute efter ett ännu mer effektivt sätt att banda PET-band rekommenderar vi er i stället att använda ett  batteridrivet bandningsverktyg för att sträcka och svetsa ihop banden. Om ni i stället vill använda lättare typer av packband så erbjuder vi även startpaket för PP-band och startpaket för VG-band.

PET-band tillhör RAJAs miljövänliga sortiment då det är tillverkat av 80% återvunnet material. Man kan se det som ett miljövänligt och lättare alternativ till stålband, som används för bandning av tunga pallar. RAJAs PET-packband har god resistens mot fukt, UV-strålning och variationer i temperatur, vilket även gör det lämpligt för utomhusbruk. Med våra PET-band får ni ett starkt, säkert och resistent skydd som ni kan lita på.

Hör gärna av er till våra emballagespecialister på nummer 010-33 08 200 för att få en anpassad lösning för just er verksamhet. Vi har öppet från måndag till fredag, mellan 07:30 och 17:00 och kan dels vägleda er i vårt sortiment, dels komma med förslag på hur ni på bästa sätt kan förenkla specifika processer med hjälp av rätt metoder och produkter.

resirkulert-80