010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Buntband

Buntband för hållbar buntning.

I RAJAs breda sortiment kan ni hitta alla typer av emballage- och förslutningsprodukter till olika ändamål. I webbkategorin för buntband hittar ni klassiska buntband och kabelbindare, som alltid är smidigt att ha nära till hands på lager eller kontot. Alla våra produkter kvalitetssäkras aktivt av oss och erbjuds till ett konkurrenskraftigt pris.

Utöver buntband hittar ni i denna kategorin även bindtråd som passar utmärkt som påsförslutning för mindre plastpåsar utan förslutning. Är det i stället större plastsäckar ni behöver försluta, som till exempel sopsäckar, så gör ni det smidigast med säckbindare, som snabbt appliceras med hjälp av drillapparat för säckbindare.

Behöver ni hjälp med att avgöra vilken typ av förslutning som passar bäst för er? Tveka inte att höra av er till oss direkt så får ni hjälp av våra emballagespecialister. Vi finns på telefon 010 - 33 08 200 på helgfria vardagar kl 08:00-17:00.

När det gäller emballage och paketering är RAJA specialister, och vår vision är att bidra med bästa möjliga emballageprodukter till våra kunder. Vi vill att våra produkter inte bara ska resultera i hållbara paket och försändelser, vi vill även bidra till effektivisering av er verksamhet. Hos RAJA kan ni enkelt lägga er beställning och räkna med leverans inom 48 timmar.

5 resultat
Sortera efter: Relevant