010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Gummiband och tråd

Praktiska pasförslutare och produkter för buntning av hög kvalitet.

Gummiband och packtråd av hög kvalitet. Används till exempel för att försluta påsar eller binda ihop paket. Hampaband ger en naturlig look och används därför ofta inom presentinslagning. Gummiband är ett måste bland vårt kontorsmaterial, det finns många användningsområden och de kan också återanvändas gång på gång. PP-garn är alltid smidigt att ha nära till hands om något behöver knytas eller buntas ihop.

Är ni ute efter en mer beständig påsförslutning rekommenderas RAJAs påsförslutningstejp, som också fungerar som färgkodning eftersom den finns i många olika färger. Bäst resultat får man om man använder den tillsammans med en speciell tejpdispenser.

Är det större påsar eller säckar som ska förslutas så säljer vi även säckbindare, som tvinnas ihop med hjälp av en drillapparat.

RAJA är nummer ett på emballage i Europa. Med 3000 lagerförda artiklar ger vi er ett stort utbud till konkurrenskraftiga priser, och vi kan garantera en snabb och smidig leverans. Kontakta oss idag så hjälper vi till med att ta fram specialanpassade lösningar för era förutsättningar och behov. Våra emballageexperter nås på nummer 010-33 08 200, på vardagar mellan 08:00 och 17:00.

3 resultat
Sortera efter: Relevant