010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Postorderpåsar

Smidigt!

RAJA erbjuder rivsäkra och vattenavstötande postorderpåsar som är lätta och flexibla, vilket gör att många av våra kunder som har en egen webbshop väljer dem istället för lådor och kartonger för att spara på fraktkostnaderna.

Klimatsmarta förpackningar

Värdesätter ni miljön? Alla våra postorderpåsar av plast består av minst 30% återvunnet material, men det allra bästa valet för miljön är förmodligen postorderpåsar av papper. Papper är naturligt nedbrytbart och återvinns oftare än plast.

Är du intresserad av papper vs plast och återvinning, kolla gärna in denna artikeln på RAJA-bloggen: Plastpåsar och återvinning - vanliga frågor och svar

Andra varianter av postorderpåsar

Alla postorderpåsar i RAJAs sortiment är av hög kvalitet och påsarna av plast har en svart film på insidan som förhindrar insyn. Det finns mer ekonomiska alternativ, och vissa av påsarna har handtag vilket förenklar vid leverans, och/eller självhäftande täckremsa vilket effektiviserar förpackningsprocessen. De påsar med dubbla självhäftande täckremsor förenklar returprosessen för era kunder, för att kunden kan enkelt använda samma förpackning vid retur.

Behöver ni större skydd? Välj då säkerhetspåsar av tjockare plast. De är extra slitstarka för att tjockleken på polyetenmaterialet är 80 my, i stället för standardtjockleken som är 60 my. För voluminösa produkter rekommenderar vi påsar med bälg i botten.

Vill ni ha er logo på postorderpåsen? Inga problem, kontakta oss så hjälper vi er ta fram postorderpåsar med eget tryck. Observera att det krävs en viss volym för att utveckla sina egna förpackningar, många mindre företag väljer i stället att designa sin egen packtejp med eget tryck i verktyget Rajaprint, och försluter sedan sina förpackningar med tejpen - oavsett om det är påsar, kuvert eller lådor.

8 resultat
Sortera efter: Relevant