Designa din egen tejp online med Rajaprint

3  min lästid27 oktober 2020

Rajaprint – tejp med tryck

Som experter på förpackningar och emballage behöver vi på RAJA alltid hänga med i kortvariga som långvariga trender i branschen. Anpassning av olika emballageprodukter är en trend som har kommit för att stanna. Många företagare har redan insett att skräddarsydda emballagelösningar som framhäver det egna varumärket kan vara ett viktigt verktyg för att maximera kundupplevelsen. Det mest prisvärda sättet att personalisera sina kartonger på är kanske att trycka sitt varumärke på packtejp. Hos oss på RAJA kan du designa din egen tejp helt gratis online genom vårt intuitiva verktyg Rajaprint.

Här är några av fördelarna med Rajaprint:

  • Enkel 3-stegsprocess för att designa din tejp online
  • Bestäm själv hur din tejp ska se ut
  • Välj mellan ett brett utbud av tejpmaterial
  • Leverans efter 4 veckor från beställning

Testa verktyget idag

 

Varför anpassa sina förpackningar?

Som tidigare nämnts anpassar många företag sina förpackningar för att maximera kundupplevelsen. Emballaget är det första din kund upplever när paketet äntligen kommit fram – och det första intrycket är viktigt. Ett bevis på detta är fenomenet ”unboxing” på Youtube – filmer som är dedikerade till upplevelsen av att packa upp sin produkt och utforska den för första gången (detta är särskilt utbrett inom elektronik).

En anpassad förpackning kan ge dina kunder en premium-känsla som positivt påverkar din relation med kunden. Om din emballagelösning framhäver ditt varumärke på rätt sätt så ökar chanserna att du förblir top of mind nästa gång kunden behöver eller vill ha produkter som du erbjuder. Det är snarare regel än undantag idag för företag att anpassa sina förpackningar.

Större kontroll över dina förpackningar med RAJA

Vi utvecklade Rajaprint – tejp med tryck online efter återkoppling från våra kunder om vikten av anpassning. Att designa sin egen packtejp ger många fördelar för små och medelstora företag, som inte vill ha för stora kostnader. Rajaprint ger kunderna fullständig kontroll över sina egna förpackningar, så att de kan skräddarsy exakt vad de vill ha.

Eftersom RAJA är nr 1 på emballage i Europa kan vi även bistå dig gällande anpassning av andra emballageprodukter. Allt från lådor och kartonger till fyllnads- och skyddsmaterial, med mera, kan anpassas så att det stämmer överens med ditt varumärke och din grafiska profil. Kontakta våra emballagespecialister idag för gratis hjälp och rådgivning om hur du kan anpassa dina emballageprodukter.

Håll kontakten med oss

    Ämnen