Personliga och kreativa förpackningar

4  min lästid02 maj 2023

Personliga och kreativa förpackningar är en tillgång för alla företag! Med hjälp av detta kan ditt emballage vara en adderad tjänst att kommunicera ditt varumärke, det är en funktionell typ av marknadsföring. Personliga och kreativa förpackningar gör all typ av förpackning anpassad att ge en positiv överraskning till dina kunder.

 

Skapa dina personliga förpackningar:

-Företagets färger från insidan till utsidan.

Visste ni att på RAJA finns det redan ett brett utbud utav silkespapper i olika färger. Med dessa så får dina kunder se ditt varumärkes färger en extra gång när de har öppnat deras paket. Om din färg finns i vårt utbud är det ett perfekt sätt att starta med att skapa mer pesonliga förpackningar utan att spräcka budgeten.

 

-Personlig packtejp,

Det billigaste och enklaste sättet att skapa personligt ytteremballage är att skapa din egendesignade tejp. Tejp är praktiskt sätt något som alla transporter behöver för att skickas och är därför ett utav de första stegen företag tar för att skapa en mer personlig förpackning. Utöver att nämna sitt eget varumärke kan man också ha speciella kampanjer eller till och med säga något roligt som fångar din kunds intresse. Personlig packtejp är utom tvekan ett roligt och enkelt sätt att skapa något eget för ens emballage. Du vet väl att du kan designa online, och få se hur din tejp kommer se ut när den klar.

Om du vill veta mer om hur du ska välja viken typ av packtejp kan du läsa detta blogginlägg.

 

 

-Tryckta lådor

Personliga och kreativa lådor

Många av våra kunder vill personalisera sina lådor på mer sätt än bara i storlek eller format. De vill ha sitt personliga tryck på lådan, det kan vara sin egen logga, eller ett speicellt erbjudande som du vill ha på dina lådor under en viss period. Tillsammans med ditt företags färger så ger denna typ av låda ett mycket gott intryck på dina kunder när de får hem lådan. (P.S. Under tiden kunden har gått hem med lådan under armen har han/hon mött ett tiotal personer som nu har sett ditt märke. Tryckta lådor kan därför användas som ett marknadsföringsmedel.)

 

 

-Etiketter

Användningen av etiketter har blivit pricken över i:et för många e-handlare runt om i Sverige. Etiketter adderar värde till dina leveranser och är en av de billigaste och enklaste sätten att marknadsföra ditt varumärke i olika transporter.

 

Personliga och kreativa ehandelspåsar
Skapa dina personliga e-handlespåsar

– Tryckta e-handelspåsar och kuvert

E-handelspåsar och papperkuvert används av många webshopar i Sverige. De är på samma sätt som tryckta lådor en igenkänningesfaktor för ditt varumärke hela vägen fram till kundens dörr. E-handelspåsar och kuvert finns i olika färger och storlekar. Du kan däför vara kreativ med ditt designade och skapa en påse som passar ditt varumärkes kommunikation.

 

Personliga bärkassar

Personliga papperspåsar kan man göra personliga och kreativa förpackningar Detta gör att ditt märke syns på stan och också om du ger bort någon typ av present till en kund. Det som är bra med papperspåsar är att man kan få en rätt liten kvantitet till ett bra pris tillskillnad från många andra alternativ.

 

Sammanfattning

På RAJA är vi experter på förpackningar! Om du behöver hjälp så är det bara att kontakta oss på 010 – 33 09 220 eller på info@rajapack.se. Du kan också läsa mer om de olika typerna av speciallanpassade förpackningar HÄR.

Ämnen