010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,3/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

RAJA-teamet finns tillgängligt och är redo att hjälpa dig!

RAJA-teamet vill informera dig som kund följande under denna speciella period. Vi vill försäkra er att hela RAJA GROUP är 100% operativt så att vi kan fortsätta att tillhandahålla dig den bästa servicen samtidigt som våra medarbetares hälsa garanteras.

Skydda våra anställda

För att skydda våra anställda har vi infört försiktighetsåtgärder som bidrar till att minska fysisk kontakt. RAJA-teamet är dock fortfarande tillgängligt via telefon, e-post och chatt för att svara på alla frågor, begäran om offert samt orderbehandling. Naturligtvis tas personalen på vårt lager också hand om så att de skyddas när din beställning packas och levereras.

Produkttillgänglighet

Vi har kontinuerlig kontakt med våra leverantörer, så att vi på ett säkert sätt fortsatt ska kunna leverera de produkter du saknar. Därför finns varor fortfarande i lager och vårt lager är säkrat om det skulle bli pauser i leveranserna av våra produkter.

Fortsatta leveranser

Vi gör också vårt yttersta för att fortsätta att leverera till dig under bästa möjliga förhållanden i enlighet med instruktionerna från myndigheterna.

Kundservice

Våra emballagepecialister är alltid tillgängliga via e-post, chat eller telefon på 010-33 08 200. Du kan fortfarande se vårt produktsortiment här på webbplatsen.
Alla anställda i RAJA-teamet står enade för att fortsätta att ge dig en bra service och hjälpa dig igenom denna oförutsedda situation.

Tack för ditt förtroende och lojalitet.
Ta väl hand om dig själv och dina nära och kära.