• 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
  • Stora volymer? Gratis offert
  • Trustpilot
  • Första beställningen? Fri frakt från 1000 kr ex moms
logo raja 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
0,00 kr Varukorgen är tom
Snabborder Ange art.nr
Kampanj Kvinnor & Miljö

Kvinnor-och-miljö

Vad innebär kampanjen?

En kampanj i linje med vårt engagemang och våra värderingar. Raja-koncernen har idag växt som koncern, men för den delen inte glömt sina värderingar och engagemanget för att stödja välgörenhetsprojekt är idag större än någonsin.

Varför miljö?

Varför miljö?

Sedan starten 1954, har Raja-koncernen engagerat sig för miljön och har genomfört flera åtgärder för att reducera vår miljöpåverkan, bland annat genom att sälja återvinningsbara produkter. Raja-koncernen är ISO 14001-certifierad. Några exempel på åtgärder är:
Hitta nya sätt att minimera miljöpåverkan
Utveckla ett bredare utbud av miljövänliga förpackningar.
Idag utgör de mer än 40 % av vårt produktutbud.

» Läs mer om vår miljöpolicy på
Varför kvinnor?

Varför kvinnor?

RAJA-Danièle Marcovici Fondation grundades 2006 i regi av Fondation de France och sedan dess stöttar stiftelsen omfattande projekt för kvinnor som är utsatta för våld, orättvisor och fattigdom. Delta i vårt arbete för kvinnor och miljö tillsammans med oss och 14 andra länder i Raja-koncernen. Hittills har över 290 lokala projekt och fler än 50 000 kvinnor fått hjälp.

» Läs mer om stiftelsen på

Kvinnor & Miljö - En kampanj i linje med vårt engagemang och våra värderingar

Kvinnor & Miljö - En kampanj i linje med vårt engagemang och våra värderingar

Att skydda miljön och förändra kvinnors öden hänger ihop då kvinnors plikter och ansvar gör dem mer avhängiga av naturens resurser. Utvecklingsländerna är mer beroende av råvaror och just kvinnor är mer sårbara för naturkatastrofer och klimatförändringar på grund av deras dagliga aktiviteter, därför är det viktigt att arbeta för en mer hållbar utveckling.

Varför idag?

Varför idag?

Frankrike är värd för COP 21, det internationella klimatmötet i december 2015. Ett avgörande möte för vår planets framtid. Om länder har en skyldighet att gå samman för att agera så tror vi inom Raja-koncernen att även företag har en lika stor roll- att ta ansvar inom miljö- och det sociala området.

» Läs mer om COP21

Hur deltar jag?>